Znan slovenski par šokiral z novima postavama

24. junij 2021

Znan slovenski par šokiral z novima postavama

24. junij 2021

Med hujšanjem se je Raay ustrašil za zdravje.

Naš glasbeni dvojec Maraaya spet preseneča, tokrat tudi z vizualno podobo. Zakonca sta, odkar je bila posneta zgornja fotografija, močno shujšala. Svoji “novi” postavi sta pokazala v spotu za pesem 1000 let.

Raay je bil malo bolj priden kot jaz, je pa tudi res, da je imel malo več kilogramov za izgubiti kot jaz. (smeh) Zelo rada hodim v naravo in se veliko več gibam kot Raay, ki je spremenil le prehrano, zato mi je bilo malce lažje. Enostavno sva se odločila, da bova v tem letu stopila pridobljene kilograme. Zaradi korone smo bili več doma in hladilnik malo preveč na voljo. Jaz se v bistvu nisem tehtala. Bi pa rekla, da sva izgubila deset kilogramov,“ je za Žurnal24 povedala Marjetka in razkrila, da sta pri hujšanju ubrala “bližnjice“, ker hujšanje z leti postaja vse težje. 

Moram povedati, da sem najprej poskusil z malce bolj striktno dieto in se ustrašil, ko sem videl krvne rezultate. Nato sem šel raje na zmernejši jedilnik in si pomagal s Sensilabom. Imela sva kar nekaj dodatkov k prehrani, tudi napitkov. Ljudje so nama pisali, da ni res, da s tem lahko shujšaš. Če še vedno ješ tortice in pice, ti tudi dodatki ne pomagajo. Dejstvo pa je, da ko začneš nekoliko paziti na prehrano, je danes na trgu toliko dodatkov, ki ti pri tem lahko pomagajo, midva sva si želela naravne,“ pa je razkril Raay.

Zdaj predvsem pazita na to, da ne izpuščata obrokov in da so sestavljeni iz bolj zdrave hrane. “Navadila sva se tudi kuhati doma, pred tem sva namreč zelo rada jedla v restavracijah, kjer pa te ponavadi po kosilu premami tudi kakšna sladica.“

Njuna pot do bolj vitkega telesa je bila lažja, ker sta šla oba na dieto. “Seveda sva imela motivacijo in je zato tudi lažje. Je pa res, da se z največjim veseljem tu in tam tudi kdaj pregrešiva. Marjetka predvsem s kakšno pico jaz pa obožuje sire. Morava pa povedati, da sva sedaj manj utrujena, kar je najboljši stranski učinek.“

Odziv poslušalcev jima daje zagon za naprej

Lani sta Maraaya začela pisati novo glasbeno poglavje. Začela sta izdajati svoje skladbe v slovenskem jeziku. Obujem nove čevlje, Drevo in Dobr’ gre so pesmi, ki so našle svojo pot do poslušalcev, odzivi nanje pa so dali Marjetki in Raayu zagon za naprej.  

Medtem, ko imata pripravljenih pesmi za cel album, ki prihaja predvidoma prihodnje leto, na prvi poletni dan izdajata že četrti singel. To je njuna prva ljubezenska in najbolj romantična pesem do sedaj. Pesem 1000 let opisuje popoln zmenek skozi njune oči. Igriva, romantična, zapeljiva zgodba pa bo poslušalcem v živahnem ritmu ogrela zaljubljena srca.   

Marjetka, ki je za pesem napisala besedilo, je izid skladbe pospremila z besedami: “Oba z Raayem sva velika romantika in kljub temu da sva skupaj že 18 let, nama še vedno ogromno pomenijo sproščeni, spontani trenutki in malenkosti, s katerimi si pokaževa, da se imava rada. Travnik, dekca, modro nebo in dve srci, ki se ljubita, je vse, kar potrebujeva za popoln zmenek! O tem pisala v skladbi 1000 let.”  

Videospot je od začetka do konca prežet z ljubeznijo: “Pesem sva skozi videospot želela predstaviti skozi objeme, poljube in dotike, zato sva poiskala par, ki mu nastopanje in izkazovanje ljubezni pred kamerami ni tuje. Maša in Uroš sta tudi v resničnem življenju pravi zaljubljen par in ta čustva so se prenesla tudi na kadre,” je Raay komentiral video podobo za skladbo 1000 let.  

Prispevek je bil objavljen na zurnal24.si

Avtor
Piše

Meta Vražič

Style. Več novic

New Report

Close