Znana igralka Andie MacDowell pri 60-ih spet na modni pisti!

Dragica Sušnik, 02. oktober 2018.

Andie MacDowell, že 30 let ambasadorka znamke L’Oreal, se je po pisti sprehodila v obleki z našitimi bleščicami, ki je poudarila njeno postavo. Tudi Eva Longoria je prevzela vlogo modela!

Svoje čase je slovela kot ena najlepših žensk in filmskih igralk v Hollywoodu: toda Andie MacDowell, s polnim imenom Rosalie Anderson MacDowell, je še pri 60. letih, ki jih je dopolnila 21. aprila letos, videti fantastično! Andie ni samo cenjena filmska igralka, ampak je bila svoje čase tudi manekenka, tako da se je to nedeljo na modni pisti revije, ki jo je pripravila znana lepotna znamka L’Oreal Paris, odlično znašla v koži modela.

Andie MacDowell se je na modno pisto vrnila dolgo vrsto let zatem, ko je bila pred uspešno filmsko kariero tudi nekaj časa manekenka. Videti je bila navdušena, da se je lahko spet sprehodila na pisti. Slednjo so postavili ob obali reke Sene, kjer je potekala pariška modna revija znamke L’Oreal.

https://www.instagram.com/p/BoV0f_qh_U6/?hl=en&taken-by=andiemacdowell

Andie je že dobrih 30 let ponosna ambasadorka te globalne lepotne znamke. Po pisti se je sprehodila v več oblačilih, tudi v ozki, pisani obleki z našitimi bleščicami, ki je odlično poudarila njeno še vedno brezhibno postavo. Zraven je nosila razkošno ogrlico iz zlata in modrih turkizov, obula je sandale s platformo, njen najlepši okras pa so bili prepoznavni, gosti, bujni, valoviti rjavi lasje, ki jih čas ni zredčil.

Lepa igralka, ki se je spomnimo iz več kot 45 filmov, med njimi so Svižčev dan (Groundhog Day), Štiri poroke in pogreb, Seks, Laži in Videotrakovi, The Muse, Greystoke – Legenda o Tarzanu, St. Elmo’s Fire, Zelena Karta, ali iz TV serij, kot je Cedar Cove, je v zakulisju za revijo Vogue povedala, da je vznemirjena zaradi vrnitve na modno pisto.

“Že zares dolgo nisem nastopala na kakšni modni reviji,”

je reporterju zaupala Andie, ki jo je posebej razveselilo dejstvo, da je revija potekala v Parizu, v mestu, kjer je pred 40 leti začela svojo filmsko igralsko pot.

V Francijo se je namreč preselila iz ZDA kot 20-letnica. Preprosto dekle s podeželja malega mesta v ameriški državi Južna Karolina, kjer je odraščala, se je na prvem poskusnem snemanju za znamko Yves Saint Laurent pojavila v navadni majici, kavbojkah in povsem brez ličil, je igralkino zgodbo povzel Vogue.

“V Parizu sem se veliko naučila, tam odrasla ter postala oseba, kakršna sem danes. In, oh, prav v Parizu sem se naučila, kako se nosi rdeča šminka!”

je nagajivo dodala še vedno prelepa Andie.

Eva Longoria se je prav tako sprehodila po pisti na L’Oreal dogodku

Poleg Andie je na modni brvi navdušila tudi 43-letna filmska igralka Eva Longoria, lepotica ameriško-mehiške krvi, ki je prav tako že dolgo vrsto let zaščitni obraz znamke L’Oreal. Na reviji je nastopila le 3 mesece zatem, ko je rodila prvega otroka, sinčka Santiaga Enriquea Bastona in bila je videti v vrhunski formi!

 

D. S.

Foto: StyleCaster, Le Monde, Presse24.net, Stem, Instagram, YouTube

New Report

Close