Znana manekenka se z majico maščuje naduti Kendall Jenner

24. avgust 2018

Magdalena Frackowiak, poljska manekenka, ne bo tako hitro pozabila žaljivk Kendall, ki je druge modele v intervjuju dajala v nič, sebe pa povzdigovala. Zamera še traja!

Skoraj vse modne spletne strani te dni poročajo o velikem prepiru med Kendall Jenner in še nekaj znanimi manekenkami, za katero je bil povod Kendallina neumna, naduta in cinična izjava, ki jo je dala v intervjuju za zadnjo številko revije LOVE.

Revijo ureja Katie Grand, ki je močno pripomogla k temu, da Kendall danes sploh kdo jemlje kot resen model in ne kot samo še eno lepo neumnico iz resničnostnega klana Kardashian. Tolikokrat je krasila naslovnico revije LOVE (eno je celo fotografirala), da so se začeli bralci pritoževati, ker jih vsak mesec iz vseh kotov ‘napadata’ bodisi Kendall bodisi Gigi Hadid.

V novi številki je puhloglava Kendall dala veliki intervju, v katerem je govorila o začetkih svoje manekenske kariere in se pri tem ‘pohvalila’, da se njej ni bilo treba nagarati, kot so se morale njene kolegice, ki hodijo po brvi. Dejala je:

“Od samega začetka moje kariere je bila moja ekipa nadvse selektivna, katere modne revije ali znamke bom nosila. Nisem bila ena tistih punc, ki bi nastopala na 30 revijah na sezono ali kaj za en kur** že te punce počnejo. Mislim, super za njih, ampak jaz sem imela še milijon angažmajev, ki niso imeli zveze z revijami.”

Vau!!! Izjava, v kateri ni manjkala prostaškost, je dvignila veliko prahu na Instagramu, kjer so znane manekenke napadle Kendall zaradi samopoveličevanja dejstva, da je njena manekenska ‘kariera’ v resnici rezultat popolnega nepotizma. Kendall se je potem oglasila, češ da so jo narobe razumeli, kakor smo tudi pričakovali od PR štaba družine Kardashian.

https://www.instagram.com/p/BmwSuwZlivL/?taken-by=frackowiakmagdalena

Njene kolegice, ki to seveda niso več, pa so ji zamerile ošabnost. Poljska supermanekenka Magdalena Frackowiak je že napovedala svojo majico za znamko @quotesbythequeen in na svoj Instagram profil objavila fotografijo, kako v backstageu izčrpana spi po koncu sezone ter pod sliko zapisala:

“Majica ‘Bitch Do You Know How It Feels’ pride med vas jutri.”

Lepa Magdalena (na sliki v kampanji za H&M) si je morala za razliko od Kendall sama utreti pot

Fotografijo so takoj komentirale Daria Strokous, Jourdan Dunn, Gizele Oliveira in še druge znane manekenke, ki jih je Kendall krepko užalila s svojim nastopaštvom in poniževanjem drugih, ki so se morale dokazati z lastnim trudom. Če bi lahko presojali po številu komentarjev, bo Magdalenina majica očitno razprodana v rekordnem času.

 

D. S.

Foto: Instagram, LOVE, Buro247, Pinterest, Designscene

 

 

New Report

Close