Znana Slovenka iskreno o svoji duševni stiski

25. oktober 2021

Znana Slovenka iskreno o svoji duševni stiski

25. oktober 2021
Avtor: Instagram

“Vedno sem vedela, da bodo starši tu zame, vendar jim nisem želela povedati.”

Klara Leben je podjetnica in voditeljica Inbed podkasta. Pred leti je postala znana po zanimivih objavah na Instagramu, saj je namreč intervjuvala znane Slovence. Ti so ji zaupali izjemno osebne zgodbe, ki so se dotaknile mnogih.

Težka pot, ki jo je prehodila, jo je zdaj pripeljala do uspešnega posla. Lebenova pravi, da njeno poslanstvo zdaj vključuje spodbujanje žensk. Želi si, da bi se zavzele za svojo srečo, našle mir v hrani, v svojem telesu in posledično v svojem življenju.

Problem ni tičal v hrani

V videu je iskreno delila svojo zgodbo in razkrila, s kakšnimi težavami se je soočala. V preteklosti se je počutila slabo, osamljeno … Mlada lepotica je razvila prehransko motnjo. “Pred tem nikoli nisem imela negativnega odnosa s telesom,” je priznala in dodala, da se ji je zdelo čudno, da je sošolka pri malici štela kalorije. “Naj samo manj poje,” si je mislila.

Vendar se je izkazalo, da je bila ona tista, ki takrat še ni razumela. Kasneje se je namreč sama znašla v večjih težah. “Doma sem se na skrivaj prenajedala,” je povedala Klara za priljubljen Youtube portal Joongla.

Celoten intervju si lahko pogledate v spodnjem videu. Klara se je dotaknila pomembnih tem in ranljivo delila zgodbo, ki lahko mnogim še kako pomaga.

Ste se že danes vprašali, kako ste?

Avtor
Piše

T. Š.

Style. Več novic

New Report

Close