Znana Slovenka svetuje: “To so moji 3 koraki do večje samozavesti”

10. maj 2022

Znana Slovenka svetuje: “To so moji 3 koraki do večje samozavesti”

10. maj 2022
Foto: Anže Petkovšek

Sledi njenim trem nasvetom in postani najboljša različica same sebe!

Pevka in influencerka Gaja Prestor se v svoji koži odlično počuti. “Spremembe se začnejo, ko daš sebe na prvo mesto,” pravi in dodaja, da je najbolj ponosna na to, da si zna vzeti čas zase in poslušati svoje telo.

Kako se je začela sprejemati takšno, kot je, in kaj je najbolj vplivalo na njeno samopodobo, nam je zaupala v nadaljevanju. Tukaj so njeni trije nasveti, ki lahko tudi tebi pomagajo do večje samozavesti.

Foto: Osebni arhiv

Vpelji zdrav življenjski slog

Prva stvar, ki ji je pomagala na poti do boljše samopodobe, je sprememba življenjskega sloga. Začela je bolj zdravo jesti in se več gibati. “Gibanje in kvalitetna hrana zelo dobro vplivata na naše hormone in na naše počutje. Zadnjič sem bila na enem predavanju, kjer so razlagali, kako je naše mentalno zdravje povezano s tem, kar pojemo. Z dobro hrano in rednim gibanjem se dokazano začnemo boljše počutiti v svoji koži in smo bolj zadovoljni sami s sabo,” pravi.

Obkroži se z navdihujočimi ljudmi

Gajin drugi nasvet je, da se obkrožiš z ljudmi, ki imajo podobne ambicije, kot ti. Ljudmi, ki te motivirajo in ti znajo pomagati na tvoji poti rasti. “Jaz pravim, da je človek skupek petih ljudi, s katerimi preživiš največ časa in to, da izbiraš pravo družbo, zelo vpliva na tvojo samopodobo.”

Vsak dan pojdi iz cone udobja

“Obleci hlače, ki so ti všeč, ampak jih na prvi pogled ne bi oblekel,” svetuje Gaja. “Najprej ti bo malo neprijetno, potem, ko boš šel čez to, pa te bo prevzel super občutek in si boš veliko več upal. Gre za majhne spremembe, ki vodijo do tega, da si svoboden.”

Avtor
Piše

Kaja Flisar

Style. Več novic

New Report

Close