1, 2, 3 in stanovanje je urejeno

09. junij 2021

1, 2, 3 in stanovanje je urejeno

09. junij 2021

Philips je presenetil z zanimivo predstavitvijo baterijskega sesalnika SpeedPro Max Aqua in njegove praktičnosti, ki se lahko pohvali s tremi različicami delovanja. Vsako izmed različic je v videu predstavila znana Slovenka, ki sesalnik doma uporablja že dlje časa.

Antea Bitenc, Ajda Rotar Urankar in Tjaša Kokalj Jerala so tri uspešne in zelo aktivne posameznice, ki jim ne zmanjka idej za izboljšanje kvalitete življenja. Poleg tega, da so vse tri poslovno uspešne, so vse tri tudi mame. Združuje pa jih torej še ena skupna stvar – vse tri za čistočo in red svojega doma skrbijo s Philipsovim sesalnikom SpeedPro Max Aqua. V času spomladanskega čiščenja so v skupnem videu prikazale svojo najljubšo lastnost tega baterijskega sesalnika in svojo najljubšo verzijo čiščenja in vzdrževanja reda. 

Avtor: Philips

Antea Bitenc je zelo aktivna in se skoraj vsak dan poda v naravo. V slabem vremenu je bila do pred kratkim edina negativna plat pohoda situacija v predsobi, ko se je po blatnem teku ali sprehodu vrnila domov. Občutek je imela, kot da ravno toliko časa, kot je bila zunaj, potem porabi za čiščenje doma. A temu ni več tako, odkar ima SpeedPro Max Aqua, ki tudi z blatno umazanijo opravi hitro in učinkovito. Zaradi svoje praktičnosti jo sesalnik vedno kar čaka v predsobi in takoj ko se preobuje, je nered že lahko počiščen.

Avtor: Philips

Ajda Rotar Urankar pri vseh domačih opravilih najbolj ceni tisto opravilo, ki se najbolj hitro »pozna«. In to vsekakor je suho sesanje s Philipsovim 180 stopinjskim nastavkom za sesanje, ki deluje ob sesanju naprej in nazaj in zato deluje v krogu 360 stopinj. Poleg tega ji LED lučke kažejo vsako izpuščeno smetko brez pretiranega truda in iskanja. Dostikrat je pri kuhanju malce nerodna, zato jo sesalnik po navadi čaka v kuhinji in suhi delci, ki pristanejo na tleh, so posesani, še preden bi jih drugi družinski članu uspeli raznositi po stanovanju. 

Avtor: Philips

Dva štirinožna prijatelja pa ima tudi Tjaša Kokalj Jerala. Sta njeni veliki ljubezni in če se le da, gresta z njo in družino v naravo, na izlet, sprehod in po opravkih. Ker pa sta seveda kot vsi pasji prijatelji doma najraje na kavču in v svoji mehki posteljici, je bila količina kamenčkov in dlak, ki se nabira v vseh skritih kotičkih, za Tjašo vedno zoprna. S priročno ročno enoto SpeedProm Max Aqua in učinkovito turbo pet krtačo pa s tem nima več težav. Čiščenje pasje posteljice in drugih oblazinjenih površin je tako res olajšano. Zato sesalnika SpeedPro Max Aqua ne da za nobeno ceno.

Avtor: Evy Croatia

Poleg tega, da sesalnik skrbi za čistočo njihovega doma, pa so Tjaša, Antea in Ajda v zadnjem času ugotovile tudi to, da je potrebno poskrbeti tudi za samo stanje sesalnika SpeedPro Max Aqua. Na svojih družbenih omrežjih so zato pozvale, da vsi, ki imajo takšne sesalnik, poskrbijo tudi zanj. Krtačo za suho čiščenje je treba osvoboditi navitih nitk in las ter ujetega prahu, oprati penasti del filtra in dobro očistiti posodo, v kateri se nabira prah. Tako sesalnik služi bolje in dlje.

Več o sesalniku na https://www.philips.si/c-e/ho/sesalniki/cordless-vacuum-cleaner-speedpro-max

Avtor
Piše

Eva Doljak

Style. Več novic

New Report

Close