Znani igralec soprogi čestital na zelo nenavaden način

01. september 2023

Znani igralec soprogi čestital na zelo nenavaden način

01. september 2023
Foto: Instagram @vancityreynolds

Znani igralec soprogi čestital na zelo nenavaden način

01. september 2023
Foto: Profimedia

Ko gre za zvezdnika Ryana Reynoldsa in Blake Lively, smo navajeni šaljivih objav in fotografij. A Ryan je svoji ženi tokrat čestital precej … običajno. Je med njima vse v redu?

Ryan Reynolds in njegova žena Blake Lively sta na Instagramu znana po tem, da se običajno zbadata z raznimi šalami in objavami. Zdaj pa je Ryan za rojstni dan svoje žene objavil izjemno običajno sliko.

Kaj se je pravzaprav zgodilo?

46-letni igralec je Blake, s katero je poročen skoraj 11 let, čestital za njen 36. rojstni dan z besedami: “Edina stvar, ki mi nepreklicno pripada, je moja ljubezen, spoštovanje in občudovanje, ki ga imam do te osebe.”

Foto: Instagram @vancityreynolds

Objava je vključevala še več čudovitih selfijev para in slik Blake same. Na eni od fotografij je oblečena v prosojno čipkasto mini obleko s črnim zgornjim delom; videti je, da je bila fotografija posneta na romantičnem zmenku na plaži. Reynolds je dodal: “Biti priča njenemu življenju je nekaj, kar ne bi mogel jemati za samoumevno, tudi če bi poskusil. In verjemi mi, trudim se. Vse najboljše @blakelively.”

Zakaj so oboževalci zmedeni?

V primerjavi z njunimi običajnimi objavami je bila ta precej dolgočasna – če se spomnimo, ko je Ryan leta 2017 odrezal Lively z njene rojstnodnevne fotografije:

Foto: Instagram @vancityreynolds

Tako se je začela njuna Instagram bitka: potem ko je bila njena fotografija obrezana, je igralka vrnila udarec tako, da je nekaj mesecev pozneje za možev rojstni dan delila fotografijo lepotca, soimenjaka Ryana Goslinga.

V naslednjem letu je Reynolds delil vrsto fotografij, ki so Lively ujele nepripravljeno, nato pa je septembra 2020 svojemu psu zaželel srečen rojstni dan, potem ko za Blakin rojstni dan ni objavil ničesar: “To je skoraj tako sladko kot rojstnodnevna objava, ki si mi jo napisal letos,” se je takrat v komentarjih pošalila igralka.

Foto: Instagram @vancityreynolds

Seveda so zdaj oboževalci presenečeni nad tako resno iskreno in romantično objavo. “Počakaj, normalne fotografije?” je zapisal en oboževalec. “Si v redu?”, “Blake ima verjetno Ryana na očeh, ker ni druge razlage, zakaj ni posnel niti ene slabe fotografije,” je komentiral drugi, tretji pa je zapisal: “So ti vdrli v račun? Objavil si same dobre fotografije?!”

Reynoldsova ljubka objava je povsem nenavadna. Kako dolgo mislite, da bo trajal ta nepričakovani “Instagram mir”? Morali bomo počakati do rojstnega dne Ryana Reynoldsa 23. oktobra, da vidimo, kako bo napredovala njuna ‘bitka’.

Avtor
Piše

Meta Vražič

Style. Več novic

New Report

Close