Znani modeli o največjem lepotnem tabuju: spanju z ličili!

Izvedeli smo zares presenetljivo dejstvo, da nekatere vodilne manekenke zanalašč zaspijo z ličili na očeh!

Večina manekenk bo, kadar jih intervjujajo za lepotne revije in časopise, odgovorilo, da je najboljši beauty nasvet, ki vam ga lahko dajo, ta, da vedno, ampak res vedno pojdite spat brez trohice ličil na obrazu. Skratka, odstranjevanje ličil vam bodo zabičale kot lepotni nasvet številka ena. Ne glede na to, kako dolg dan je za vami, kako prekleto utrujene ste, nikoli, a res nikoli ne pozabiti očistiti obraza.

To naj bi bilo tisto, zaradi česar so njihovi obrazi vedno videti sveži in brezhibni, pa čeprav res veliko potujejo, potem pa dolge ure visijo in pozirajo na modnih snemanjih. No, pogosto tudi premalo spijo ali pa se zabavajo predolgo v noč na obveznih sprejemih. Toda kljub vsem tem zadevam so vedno videti sveže, spočite, brez podočnjakov.

Tako da se resnično vprašamo: je možno, da je trik prav zares v doslednem odstranjevanju make-upa? Zakaj smo me denimo kljub upoštevanju rutine čiščenja videti zabuhle, neprespane, itd.? Zgleda, da smo imele prav, kajti končno je nekaj znanih punc iz sveta modellinga in manekenk odkrito spregovorilo o tej zadevi: izkazalo se je, da zares neredno odstranjujejo ličila! Čas je, da se počutimo dvojno prevarane, kajne?

Puder odstranite, očesnega make-upa pa ne, svetuje Edie Campbell

Manekenka Edie Campbell, ki se je s 25 leti že dvakrat znašla na naslovnici revije Vogue, sicer pa nosi oblačila na pistah za večino znanih modnih oblikovalcev, je odkrila enega najstarejših lepotnih trikov in verjemite, ni ta, ki vam ga tolikokrat priporočamo, pač pa ravno nasprotno.

“Spite z ličili na očeh. Zjutraj boste videti lepe, čeprav niste dovolj spale. Vendar morate upoštevati, da to velja samo za očesni make-up, ne pa tudi za preostalo šminko, zlasti, ko gre za puder.”

Tako je razkrila svojo skrivnost Edie, in, če prav pomislim, kadar nisem bila dovolj natančna pri odstranjevanju eyelinerja ali maskare, sem bila zjutraj videti… nekako lepša.

Joan Smalls obožuje ličila in pogosto jih pozabi odstraniti

Tudi prekrasna manekenka Joan Smalls je povedala podobno. Načeloma je zelo privržena rednemu čiščenju in nege kože obraza. Toda sem in tja vseeno večerno in jutranje ličenje uspe povezati v eno.

“Zgodi se, da zaspim z večernim make-upom na očeh in potem zjutraj samo obrišem, če je kaj razmazano ter ličila preprosto dopolnim. Všeč mi je, kako učinkovito deluje ta metoda.”

Adrana Lima spi z maskaro na očeh

No, Smallsova je povedala svoje, a največje presenečenje morda prihaja od supermanekenke Adriane Lime, ki je povedala:

“Tako rekoč nikoli ne odstranim maskare. Pač pa jo samo vsak dan dopolnim in nanesem nov sloj. Obožujem ta občutek teže, ki ga nov sloj maskare doda na trepalnice že obstoječemu.”

Ah, mi pa smo vam ves čas govorili, da morate vsak večer temeljito odstraniti ličila. Očitno smo se zmotili, vsaj, ko gre za vprašanje senc za veke in maskare za trepalnice.

 

 

Foto: Entertainment, Refinery 29, Pinterest, Bellazon, Eye Make up Ideas

New Report

Close