Znani slovenski voditelj sporočil slabo novico

17. avgust 2022

Znani slovenski voditelj sporočil slabo novico

17. avgust 2022

Priljubljeni Štajerec je za en teden priklenjen na domačo posteljo. Svojim sledilcem na Instagramu je razkril, da ima korono.

Priljubljeni radijski voditelj Tim Kores Kori bo moral zadnje dneve poletja preživeti za štirimi stenami. Sledilcem na Instgramu je namreč pokazal pozitiven test za covid-19 in bil ob njem videti precej zaskrbljen.

Foto: Instagram @timkoreskori

“Zunaj sonce, jaz pa za štirimi stenami,” je nesrečno zapisal, medtem ko je na svojem prenosniku gledal film. Verjetno enega od mnogih v tistem dnevu.

Iz morja v posteljo

Kori se je sicer nedavno vrnil z grškega otoka Kefalonija, kamor je odpotoval s svojo zaročenko Julijo. Golobčka sta uživala ob pogledu na rajske plaže in se kopala v kristalno čistem morju. Kefalonija ju je tako očarala, da se naslednje leto spet vrneta, sta prepričana.

Zabavni radijski voditelj razmišlja celo o nakupu nepremičnine na tem idiličnem grškem otoku. “Že gledam nepremičnine na Kefaloniji, mislim, da hočem tu preživet penzijo, v katero grem ko bom star 150. Še kdo?” se je pošalil na Instagramu.

Poležavanje na plaži bo zdaj moral za en teden zamenjati za poležavanje v postelji, kjer bo ostal tako dolgo, dokler ne premaga zahrbtnega virusa. Upamo, da čim prej!

Avtor
Piše

K. F.

Style. Več novic

New Report

Close