Zvezdnica izzvala bes v javnosti! V času pandemije se je odločila prodati to!

21. april 2020

Zvezdnica izzvala bes v javnosti! V času pandemije se je odločila prodati to!

21. april 2020

Oskarjevka Gwyneth Paltrow se je sredi pandemije koronavirusa odločila, da bo tudi sama pomagala vsem, ki jih je prizadela kriza. Toda njena ideja je v javnosti izzvala ogromno kritike.

47-letna igralka in ustanoviteljica Goopa se je odločila, da bo finančno pomagala vsem, ki jih je pandemija ogrozila, zato se je pridružila dražbi, ter prodajala obleko, v kateri se je pred 20. leti sprehodila na rdeči preprogi.

Srebrno obleko, ki jo je ustvaril ameriški oblikovalec Calvin Klein, je takrat 27- letna Gwyneth nosila na podelitvi Oscarjev in prav to je želela prodati na dražbi, ki jo je kot izziv sprožil Leonardo DiCaprio.

Kot je pojasnila, želi s sredstvi od prodaje, pomagati znanstvenikom, ki delajo na cepivu za Covid-19.

Vendar mnogi sledilci na družbenih omrežjih niso mogli skriti jeze nad potezo slavne igralke, saj je pred kratkim v nekem intervjuju povedala, da je bila ta obleka najslabša, kar jih je nosila na redečih preprogah.

»Ponuja svojo najslabšo obleko,«

je bil le eden izmed komentarjev na družbenih omrežjih.

https://www.instagram.com/p/B_GQEWvjUFH/

Nekateri so poudarili, da bi bilo veliko bolj plemenito podariti denar, ki ga ima, namesto da prosi za denar za obleko, ki je ne želi več nositi.

Kritikam ni pomagalo niti to, da bi Gwyneth obleko osebno dostavila novemu lastniku in skupaj z njim spila čas ali kozarec vina.

To pa ni bilo prvič, da je zvezdnica povzročila spletno senzacijo. V začetku leta je ponosna lastnica lifestyle znamke Goop, prav tako izzvala številne komentarje na spletu.

Igralka je na spretni strani prodajala svečo, ki »Diši po moji vagini«, ki je kmalu postala pravi hit.

Sveča, vredna 75 dolarjev, v resnici ne diši tako, vendar je Gwyn dokazala, da ima dober nos za trženje, pa tudi odličen smisel za humor. Kljub temu pa je ta kontroverzni izdelek nekatere navdušil, medtem ko so bili drugi popolnoma zgroženi.

Foto: Instagram, Goop, Vogue

Style. Več novic

New Report

Close