Zvezdnica pravi, da si je zaročenca preprosto “zmanifestirala”

29. april 2022

Zvezdnica pravi, da si je zaročenca preprosto “zmanifestirala”

29. april 2022
Foto: AP Photo/Chris Pizzello via Guliver

Megan Fox verjame, da je svojo zvezo in zaročenca Machine Gun Kellyja zmanifestirala. Brez nje ne bi bil to, kar je, pravi.

Par je januarja z javnostjo delil novico, da sta zaročena. Machine Gun Kelly, s pravim imenom Colson Baker, je na Instagramu delil video, v katerem poklekne na eno koleno in zaprosi Megan Fox. 

Ta je razkrila, da sta si z MGK-jem namenjena, saj je on njen tip moškega, o katerem je intenzivno razmišljala že od četrtega leta starosti, je povedala za revijo Glamour. “Prav tako sem od njega starejša za štiri leta. Tako, da mislim, da sem ga ustvarila,” je dodala. 

Igralka meni, da so njene misli in nameni povzročili, da je MGK zrasel v osebo, kakršna je danes, in kdo ve, kako bi izgledal in kakšen bi bil, če ne ni bilo nje. 

Kaj je manifestiranje?

Izraz manifestiranje oziroma manifestacija je izraz, za katerega ste v zadnjih letih morda že slišali. Pojavlja se predvsem med vplivneži, ki se ukvarjajo s spiritualnostjo, samoodkrivanjem in razvojem ter z željo po doseganju ciljev.

Zanje manifestacija pomeni povezava z iskrenim namenom v nas samih ter z aktivnim delom, da te cilje tudi dosežemo. Manifestacija pomeni artikuliranje svojih ciljev in želja, za katere iskreno verjamemo, da se bodo zgodili. 

zvezek, dnevnik, journaling
Foto: Unsplash

Manifestacija je proces, ki ga lahko razdelimo v tri faze.

V prvi začutimo svoje sanje, želje, cilje, ki si jih v drugi fazi zamislimo in poskusimo začutiti občutke, ki bi jih začutili ob uresničitvi. O svojih sanjah moramo razmišljati, kot da se dogajajo v tem trenutku, zato jih ubesedimo v sedanjiku. V tretji fazi pa se moramo znebiti vseh pričakovanj glede tega, kako bo uresničitev teh sanj dejansko izgledala. Na tak način lahko dejansko zmanifestiramo svoje želje in cilje in jim dovolimo, da se zgodijo. 

Pri manifestaciji je pomembno, da vemo, česa si želimo. Odmislimo vse, česar si ne želimo ter se osredotočimo na to, kar si želimo privabiti v svoje življenje. Na list papirja lahko zapišemo scenarij in opišemo svoje sanje – kot bi pisali scenarij svojega življenja in si ga poskušali na tak način zvizualizirati. 

Ali manifestacija deluje?

Deluje sanjsko – idealno službo, boljšo polovico ter sanjsko hišo si moramo le zamisliti in jo bomo dobili? Ljudje, ki manifestirajo, pravijo, da je to mogoče, toda številni so skeptični. Na manifestacijo namreč vplivajo osebne razmere in privilegiji, ki jih imamo oziroma nimamo. 

ženska, molitev, thinking, razmislek
Foto: Unsplash

Psiholog Aaron Surtees pravi, da je manifestacija izredno učinkovita, saj se pri takšnem načinu razmišljanja osredotočimo na željeni rezultat, tehnika pa temelji na zakonih privlačnosti. Na tak način ljudje resetirajo svojo podzavest, s tem pa postanejo bolj optimistični in posledično bolj verjetno dosežejo svoje cilje. 

Morda ne boste mogli zmanifestirati zmagovalne loterijske kombinacije, toda Surtees pravi, da bodo spremembe v vašem življenju očitne.

Avtor
Piše

B. P.

Style. Več novic

New Report

Close