Zvezdnica kritikom njenega videza sporoča: “Je***e se!”

13. december 2021

Zvezdnica kritikom njenega videza sporoča: “Je***e se!”

13. december 2021
Avtor: Profimedia

Priljubljena igralka iz serije Seks v mestu je jezna zaradi komentarjev na račun njenega videza.

Po tem, ko so se številni zaradi staranja spravili na glavno zvezdnico serije Seks v mestu, Sarah Jessico Parker, in se je ta ostro odzvala na kritike, se je zdaj oglasila še njena soigralka Kristin Davis.

Tudi njej so namreč med snemanjem nadaljevanja priljubljene serije In kot bi mignil (And Just Like That…) očitali, da je podlegla lepotnim popravkom in da se zagotovo ne stara naravno, obregnili pa so se tudi ob njeno težo.

56-letna igralka pa je zdaj končno javno spregovorila, kaj si misli o vseh teh kritikah in je enako razburjana kot Parkerjeva. “Vsi želijo komentirati, pa naj bodo za ali proti, o naših laseh in obrazih ter o tem in onem. Stopnja intenzivnosti je bila šokantna,” je povedala v intervjuju za Sunday Times.

Avtor: Profimedia
Avtor: Profimedia

Frustrira jo, ker se se ne more izogniti ostrim kritikam

“Vsak teden so pisali članke o tem, kako sem ‘hruškasta’, kar se mi ni zdelo kot kompliment. To me je precej frustriralo, ker se temu nisem mogla izogniti,” je razložila in odkrito dodala: “Je***e se! Prekleto, ljudje, pridite sem in opravite to bolje kot jaz. Veste, kaj mislim? Kaj pa vi počnete?”

Ob tem je razložila, da je ravno v tem problem, ker se ti kritiki skrivajo za družbenimi omrežji in ne moreš zares videti, s čim se ukvrajajo. “Nič ne veš o njih. Samo mečejo bombe vate. To me jezi.”

Avtor: Profimedia

Sicer pa je igralka v intervjuju spregovorila tudi, kako težko je dobiti dobre vloge po 40. letu, za kar ima zanimivo teorijo: “Mislim, da ko enkrat dopolniš 40 let, si ti in vsi ostali – vsi do Betty White, in Betty White omenjam, ker bo naslednje leto dopolnila 100 let – v isti skupini,” je razložila.

Avtor
Piše

Branka Grbin

Style. Več novic

New Report

Close