Chrissy Teigen je po smrti otroka spet noseča

04. avgust 2022

Chrissy Teigen je po smrti otroka spet noseča

04. avgust 2022
Foto: Instagram

Veselo novico je razkrila v elegantnih spodnjicah za 500 evrov.

Manekenka, model in podjetnica Chrissy Teigen je na Instagramu objavila fotografijo svojega nosečniškega trebuščka, s katerim je razkrila, da z možem Johnom Legendom, dve leti po izgubi sina, znova pričakujeta.

Za pomembno oznanitev je oblekla preprosto črno majico in elegantne črne spodnjice z visokim pasom znamke Gucci, ki se prodajajo za vrtoglavih 520 dolarjev (500 evrov).

Umetna oploditev je terjala svoj davek

Prefinjeno oblikovano luksuzno perilo je poudarilo njen rastoči trebušček in razkazovalo modrico na stegnu, ki je nastala zaradi postopka umetne oploditve.

“Eno milijardo injekcij pozneje (v zadnjem času v nogo, kot lahko vidite), imamo na poti še enega!” je zapisala v objavi in dodala, da si je na zdravniškem pregledu oddahnila vsakič, ko je zaslišala otrokov srčni utrip. “Odkar smo prejeli to lepo novico, je veselje spet napolnilo naš dom.”

Par je septembra 2020 izgubil svojega tretjega otroka Jacka, potem ko so Chrissy odpeljali v bolnišnico, ker je doživela čezmerno krvavitev. “Šokirani smo in v tako globoki bolečini, kot si je ne morete predstavljati,” je takrat zapisala.

Zvezdnika sta sicer starša 6-letne Lune in 4-letnega Milesa.

Avtor
Piše

K. F.

Style. Več novic

New Report

Close