Hillary Duff ponosno pozira gola na naslovnici revije

12. maj 2022

Hillary Duff ponosno pozira gola na naslovnici revije

12. maj 2022
Foto: Woman's Health

Hillary Duff se je slekla za naslovnico revije Woman’s Health in razkrila, kako je po grozljivi motnji hranjenja spet začela ceniti svoje telo.

“Ponosna sem na to, da mi je moje telo podarilo tri otroke,” je Hillary Duff ponosno povedala v intervjuju. “Prišla sem do točke, ko sem pomirjena s tem, kako izgleda moje telo.”

34-letna pevka, ki se je med 17. in 18. letom borila z grozljivo motnjo hranjenja, kot jo je sama poimenovala, ima z bivšim partnerjem Mikom Comriejem 10-letnega sina Luco, z zdajšnjim možem Matthewem Komo pa imata triletno hčerko Banks Violet in 13-mesečno Mae James.

Foto: Woman’s Health

Do boljše samopodobe s pomočjo terapevtke

V intervjuju je spregovorila tudi o svoji predanosti terapiji, ki jo vse od lanskega junija redno obiskuje. “Obožujem svojo terapevtko in vedno se počutim bolje, ko odidem od nje, ker lahko pri njej rečem, kar hočem, in se ne počutim obsojano.”

Odkrito je priznala, da je pri svojih 34. letih pridobila veliko spoštovanja do svojega telesa. “Pomagalo mi je ustvariti čudovito družino. Bolj, ko sem starejša, bolj sem samozavestna v svojem telesu.”

Njena samozavest se odraža tudi na estetskih golih fotografijah, kjer je ponosno odvrgla vsa svoja oblačila in z velikim nasmeškom pozirala fotografu.

Foto: Woman’s Health

“Zelo je bilo strašljivo!”

A tudi tukaj je ostala iskrena. Njene oboževalce je spomnila, da ji je med fotografiranjem ob strani stala velika ekipa ljudi, ki je poskrbela, da je njeno golo telo videti karseda brezhibno.

“Želim, da ljudje vedo, da je bil ob meni umetnik ličenja, ki je na ravno pravih mestih osvetlil in osenčil moje telo in da me je fotograf postavil v najbolj laskave položaje.”

Priznala je tudi, da je imela pred golim fotografiranjem sprva velike dvome. “Zelo je bilo strašljivo. Vedela sem, da bom prestrašena in imela sem prav,” je povedala in dodala, da je s pomočjo super ekipe premagala strah in na snemanju zelo uživala. “Počutila sem se močno in lepo in se na snemanju veliko smejala.”

Foto: Woman’s Health

Med snemanjem jo je podpiral tudi njen mož Matthew, ki ga je pevka spoznala med snemanjem svojega albuma leta 2015. Štiri leta kasneje sta se poročila na intimni slovesnosti na domačem dvorišču.

Avtor
Piše

K. F.

Style. Več novic

New Report

Close