Salma Hayek razkrila svoj 'pravi obraz' z gubicami in sivimi lasmi

11. junij 2023

Salma Hayek razkrila svoj 'pravi obraz' z gubicami in sivimi lasmi

11. junij 2023
Foto: Profimedia

Priljubljena igralka je brez zadržkov pokazala, da zjutraj ni videti kot iz škatlice.

Salma Hayek je na Instagramu objavila prav posebno fotografijo, na kateri je od blizu pokazala svoj obraz z nekaj gubicami in sive lase. “Ravno sem se zbudila in preštela, koliko belih las in gubic je prišlo na zabavo to jutro,” je zapisala ob objavi, ki je razkrila tudi jutranje podočnjake.

Fotografija je s strani sledilcev požela veliko pohval, pri čemer so komentatorji hvalili Salmino naravno lepoto in se ji zahvaljevali za objavo. “Vsem pomaga, ko vidijo, da se tudi najlepši in slavni starajo,” je zapisal en oboževalec, drugi pa dodal, da se vidi, da je “naravna oseba” ter da je “prelepa”.

Foto: Instagram @salmahayek

Še v svojih petdesetih je polno zaposlena

56-letna igralka svojim sledilcem rada pokaže, kako se ‘stara’. Nazadnje je navdušila z objavo, na kateri je pozirala v rumenem bikinuju in kazala svojo izklesano postavo.

Že pred časom je dejala, da se nikoli ni posluževala plastičnih operacij, ter da “se je treba starati graciozno in dostojanstveno.” Je pa priznala, da je pred leti mislila, da se bo morala prav zaradi staranja od igralske kariere posloviti že pri tridesetih, a je tudi v svojih petdesetih, kljub nekaj gubicam in sivim lasem polno zaposlena.

Trenutno jo lahko gledamo v filmu Vroči Mike: Zadnji ples, ki je že na voljo na HBO Max.

Avtor
Piše

B. G.

Style. Več novic

New Report

Close