Zvezdnica v kopalkah pokazala zaobljeni trebušček

09. julij 2019

Zvezdnica v kopalkah pokazala zaobljeni trebušček

09. julij 2019

Slavni igralsko – pevski par Katy Perry in Orlando Bloom dopustujeta na francoski obali, kjer uživata kot prava turista.

Paparazzi seveda niso spali in v javnost so pricurljale fotografije, na katerih je zapeljiva pevka v kopalkah pokazala … zaobljeni trebušček, ki je že sprožil ogromno število komentarjev.

Čeprav se par trenutno intenzivno ukvarja z načrtovanjem poroke, ki naj bi bilo konec letošnjega leta, sta se 34-letna pevka in osem let starejši igralec odločila, da si malce oddahneta.

Odpotovala sta na zahodno francosko obalo in na čudoviti plaži Rle de Re preživela čudovit dan in ko jih je prepoznal fotograf, je njuno sproščenost lahko videl cel svet.

Fotografi so ujeli pevkino zaobljeno postavo, v oči pa je zbodel njen zaobljeni trebušček, ki je povzročil govorice o nosečnosti. Mnenja so bila seveda deljena, saj so bili številni prepričani, da je Katyjin trebuh zgolj posledica nečesa, kar v Hollywoodu ni prav pogosto … dobrega in obilnega kosila.

»Vidi se, da se imata zares rada in da nista obremenjena z zvezdniškim načinom življenja. Katy ni taka diva, da bi stradala samo zato, da bi bila v kopalkah videti popolna,«

so komentirali njeni oboževalci.

Foto: Best Image/Splash news

Avtor
Piše

AnjaCajhen

Style. Več novic

New Report

Close