Zvezdnice in trendseterke potrdile: modeli čevljev, ki jih bomo nosili to pomlad

05. marec 2019

Zvezdnice in trendseterke potrdile: modeli čevljev, ki jih bomo nosili to pomlad

05. marec 2019

Ne vemo, ali je z vami tudi tako, ampak mi smo že naveličani škornjev in gležnjarjev.

Še več, pospravili smo jih v omare, košarice v spletnih trgovinah pa že čakajo prve nakupe modelov čevljev, ki bodo zavladali v prihajajoči topli sezoni.

Če lahko sodimo po modnih blogerkah in trendih, ki se, zahvaljujoč Instagramu širijo s svetlobno hitrostjo, bodo to sezono v ospredju nenavadni modeli, ki so jih oboževale modne poznavalke v 90-ih letih prejšnjega stoletja. Dejstvo je, da se bomo vanje zaljubili v trenutku, ali pa bomo komaj čakali, da trend preprosto mine.

»Floss« sandali

Sandali s srednjo ali visoko petko, ki jih krasijo ozki jermenčki, so že postali priljubljen trend številnih slavnih modnih dam.

Čevlji kvadratnih oblik

Da, prav ta nenavaden, pa vendar eleganten model je zavladal na številnih Instagramovih objavah ljubiteljic mode. Verjamemo, da vas lahko na prvi pogled celo odbijajo, vendar pazite, zlahka se boste vanje tudi zaljubili.

Zašiljeni natikači

Namesto da se zgražate nad modelom natikačev z nenavadno višino petk, preverite rajši ponudbo v spletnih trgovinah, saj je samo vprašanje časa, kdaj jih boste želeli imeti v svoji omari. Prav ta model natikačev je uradno uvrščen na seznam modnih trendov, ki jih bomo oboževali vsi.

Foto: Instagram

Avtor
Piše

AnjaCajhen

Style. Več novic

New Report

Close