Zvezdnico obtožili, da je najslabša mama na svetu: TO je razlog!

26. maj 2020

Zvezdnico obtožili, da je najslabša mama na svetu: TO je razlog!

26. maj 2020

Ena izmed najbolj popularnih ženskih igralk v Hollywoodu je predana mama, njeni oboževalci pa se z njenimi metodami ne strinjajo.

Igralka Kristen Bell in njen soprog, igralec Dex Shepard imata dve hčerki – 7-letni Lincoln in 5-letno Delto. Na družbenih omrežjih mama zelo rada govori o njunem življenju in vzgoji.

Pred kratkim je v novi epizodi serije Momsplaining with Kristen spregovorila o tem, kako je navajala hčeri na stranišče ter razjezila številne mame. Igralka je namreč dejala, da njena mlajša hči, čeprav je stara že pet let in pol, še vedno nosi plenice.

https://www.instagram.com/p/CAGQpahJsJP/

»Moja hči je pred kratkim izvedela, da smo ji, ko je bila stara 21 mesecev, samo pokazali, kako se uporablja stranišče. Od takrat ne nosi več plenic,«

je povedala.

Kristen je želela povedati, da ima vsak otrok svoj ritem, vendar to ni bilo všeč vsem mamicam.

Njeni sledilci so po vseh omrežjih začeli komentirati, da se Kristen moti, če misli, da je najboljša mama na svetu in če je mislila, da se bo otrok znebil plenic šele pri 14. letih. Mnogi poudarjajo, da je nošenje plenic za takega velikega otroka precej ponižujoče.

In čeprav veliko ljudi obsoja igralski par, so na njuno stran stopili tudi tisti, ki menijo, da je povsem njuna stvar, kdaj bo hči prišla iz plenic.

Kristen je polemiko nadaljevala tudi na Twitterju, kjer je poudarila, da je Delta še premajhna, da bi njen mehur zdržal med deseturnim spancem.

»Mislim, da ni ponižujoče, če otrok dlje časa nosi plenice. Med seboj so si otroci različni. Moje 5-letne hčere ne bi bilo sram, če bi čez dan nosila plenice. Je samozavestna in nora in ne misli, da bi se morala opravičiti za vse, kar je povezano z njeno edinstveno in prelepo podobo,«

je igralka zaključila razpravo.

Foto: Youtube, Instagram

Style. Več novic

New Report

Close