Oglasno sporočilo / 26. junij 2022

Rege-Jean Page je postal novi obraz dišav Armani Code

Armani beauty je oznanil, da je britanski igralec Rege-Jean Page postal novi obraz dišav Armani Code.

Zvezdnik, ki ga je iz anonimnosti potegnila zgodovinska romanca Bridgerton, uteleša bistvo sodobne moškosti, je povedal Georgio Armani: “Rege-Jean Page interpretira in raziskuje odtenke nežne in globoke nevpadljive moškosti brez bahanja. Pristno in spontano predstavlja kulturno bogastvo in vitalnost današnjega trenutka v času.”

Navdušenje nad sodelovanjem je obojestransko, 34-letni igralec pa je vlogo za Armani opisal kot popoln privilegij. “Omogoča mi utelešenje preprostega sloga blagovne znamke, ki je opredelila, kako je videti vrhunec ikoničnega filmskega sloga, in še naprej navdihuje progresiven pogled na način, na katerega bomo oblikovali svojo prihodnost.”

Prihaja tudi nova steklenička

Z novim obrazom in novim, avantgardnim vonjem, pa so pri Armaniju oznanili tudi prihod nove stekleničke. Ta je sicer prepoznavna po edinstveni zaobljeni kvadratni obliki, omogoča ponovno polnjenje, kar odraža zavezanost blagovne znamke trajnosti.

Za nov parfum pa je mojster dišav Antoine Maisondieu (Givaudan) preoblikoval olfaktorni podpis dišave Armani Code, ohranil pa je njegovo lesno aromatično in čutno identiteto.

Kdo je Rege-Jean Page?

Rege-Jean Page, rojen v Londonu, je svojo kariero začel v gledališču in svojo uspešno pot nadaljeval s številnimi vlogami v televizijskih serijah, preden je svoje ime uveljavil v filmu. Glavna vloga vojvode Hastingsa v prvi sezoni Netflixove serije Bridgerton ga je izstrelila med svetovne zvezde.

Po premieri decembra 2020 je serija namreč postala ena najbolj gledanih na Netflixu. Rege-Jean je za vlogo prejel pohvale po vsem svetu, serija Bridgerton pa je v prvi sezoni prejela 12 nominacij za emmyja.

Kmalu ga bomo lahko gledali tudi v celovečernem filmu The Gray Man, ki v kinematografe prihaja 15. julija, svetovno premiero pa bo na Netflixu doživel 22. julija. V filmu je zaigral ob Chrisu Evansu, Ryanu Goslingu in Ani de Armas.

Kot “novi član družine” Armani si je Page pred dnevi v Milanu ogledal modno revijo moške kolekcije Giorgio Armani za pomlad/poletje 2023. Za vroč junijski dan je izbral lahkoten suknjič in hlače v mornarsko modri barvi, v kombinaciji s črno majico, in udobne športne copate v kameljem odtenku.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

New Report

Close