Zvezdnik objavil fotografijo s prostitutko, s katero so ga ujeli v avtu ter dodal strupeno sporočilo!

05. december 2019

Zvezdnik objavil fotografijo s prostitutko, s katero so ga ujeli v avtu ter dodal strupeno sporočilo!

05. december 2019

Britanski igralec Hugh Grant je na svojem Twitter profilu objavil svojo fotko skupaj s »prijateljico noči«, s katero je bil sredi devetdesetih let ujet v akciji.

Za tiste, ki se škandala mogoče ne spomnite, ali pa ste za to premladi, so Hugha zalotili paparaci in izbruhnil je velik škandal.

Hugh je bil takrat sanjski moški mnogih žensk in to je bilo leta 1995, leto dni po izzidu filma Štiri poroke in pogreb, ko je bil Britanec na višku popularnosti.

Še bolj pomembno pa je bilo dejstvo, da je bil takrat že v dolgoletni zvezi z Liz Hurley in njuno priljubljenost bi lahko primerjali s parom Pitt – Jolie.

Liz je kljub škandalu ostala z njim, razšla sta se šele pet let potem.

In zakaj je Hugh to zgodbo povlekel iz naftalina?

Sporočilo je namenjeno vsem, ki ga preganjajo po družbenih omrežjih. Fotografija, ki je bila posneta ob aretaciji igralca in njegove »prijateljice«, ko sta bila obtožena nemoralnega obnašanja v javnosti.

Njuni skupni fotografiji, ki ju je objavil Hugh, je pospremil s komentarjem:

»Dragi moji troli, upam, da vam to pomaga! Zdaj imate več časa, da ga preživite s svojimi mamicami!«

Kot kaže zvezdnika še 25 let po škandalu ne pustijo pri miru. Hugh je kasneje incident označil kot trenutek norosti, z Liz pa sta še vedno zelo dobra prijatelja, saj je boter njenemu sinu Damianu.

Foto: Twitter, Getty

Avtor
Piše

AnjaCajhen

Style. Več novic

New Report

Close