Zvezdnika ujeli v objemu z 20 let mlajšo lepotico, njegova žena je v šoku

13. oktober 2020

Zvezdnika ujeli v objemu z 20 let mlajšo lepotico, njegova žena je v šoku

13. oktober 2020

Poročenega filmskega zvezdnika Dominica Westa so fotografi ujeli na rimskih ulicah v strastnem objemu z 20 let mlajšo kolegico Lily James.

Poročenega filmskega zvezdnika Dominica Westa so fotografi ujeli na rimskih ulicah v strastnem objemu z 20 let mlajšo kolegico Lily James. Po poročanju DailyMaila je bilo videti, da parčka ni preveč skrbelo, da so jima za petami paparaci.  

Skupaj sta si ogledovala mesto, in se naokoli vozila z električnim skirojem. Vmes sta našla čas, da sta se fotografirala pri vseh mestnih znamenitostih ter kosila v restavraciji v centru mesta.

Dominic, ki je najbolj znan po vlogah v serijah The Affair in The Wire, je že več kot deset let poročen z oblikovalko Catherine Fitzgerald, s katero ima tudi štiri otroke. O ločitvi javnost ni bila obveščena, igralec pa v Rimu poročnega prstana ni nosil.

Dominic West

Njegova soproga ni skrivala, da je zaradi celotne situacije šokirana. Vir za omenjeno spletno stran je razkril, da se je Catherini zlomilo srce, ko je videla fotografije iz Rima.

»Mislila je, da je z njunim zakonom vse v redu in da sta še vedno skupaj,«

je dejal vir.

»Klicala ga je na mobilni telefon, vendar se ni želel javiti. To je bil zanjo velik šok, ker se je zgodilo nepričakovano.«

Lily James se je proslavila z vlogami v filmih pepelka, Baby Driver in Mamma Mia 2. pet let je bila v zvezi z igralcem Mattom Smithom. Razšla sta se lani decembra, vendar sta se po karanteni ponovno zbližala. Njuna ljubezen pa, kot kaže, ni trajala dolgo, saj je Lily kmalu našla novo ljubezen.

Foto: Profimedia

Avtor
Piše

AnjaCajhen

Style. Več novic

New Report

Close