Zvezdniške večerne rutine

05. marec 2016

Jennifer Aniston, Blake Lively in drugih.

Ljudje ljubijo rituale in vsak od nas ima svojega, ki ga opravlja pred nočnim počitkom. Preberite, kaj je tisto, kar znane ženske počnejo preden se uležejo v posteljo. Uspešne dame iz sveta mode in filma so se odločile, da bodo za portal My Dommaine delile svojo intimo, in nam odkrile, kaj je tisto, kaj počnejo v večernih urah, kaj jih sprosti, osrečuje, izpopolnjuje in jim polni baterije za vsak naslednji dan.

Gwyneth Paltrow, igralka

Morda se sprašujete, kako ima lahko nekdo tako uspešno kariero, vodi lifestyle revijo Goop, sodeluje s Tracy Anderson in ima poleg drugih poslovnih poslov tako svež in mladostni videz. Odgovor je v tem, da ima Gwyneth svoj večerni ritual, ki se ga poskuša držati.

Vsak večer si pripravim slano kopel. To mi pomaga, da se sprostim in pozabim na vsakodnevne skrbi.”

Left or right. [email protected]

A photo posted by Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow) on Dec 10, 2015 at 10:48am PST

Vera Wang, modna oblikovalka

Vera je ena od najvplivnejših in najuspešnejših modnih oblikovalk današnjega časa. Zagotovo se sprašujete, kakšna je večerna rutina ki ji pomaga, da ostane v top formi.

Moja spalnica je moja oaza miru. Tu me nihče nič ne more, tu se počutim varno in sproščeno in tu dobim inspiracijo za skoraj vse svoje kreacije. Mislim, da je pomembno, da si vsak človek vzame čas zase, je sam in enostavno uredi svoje misli.

vv

Blake Lively, igralka

Vsi se strinjamo, da je hollywoodska igralka videti, kot da je prišla iz knjige o vilah in škratih. Lepa Blake pravi, da ima veliko zaslugo čokolada.

Tako kot si ne morem predstavljati začetka dneva brez skodelice tople čokolade, tako tudi zvečer ne ležem v posteljo, brez da bi pojedla eno ploščico temne čokolade.

Ellen DeGeneres, tv voditeljica

Poznana tv voditeljica in igralka Ellen se zvečer sprošča z meditacijo.

Po napornem dnevu v službi rada meditiram. To me sprosti, ker ne razmišljam o težavah in dnevnih obveznostih. Verjamem, da me meditacija tudi pomlajuje, lajša kronične bolečine in pomaga, da se zjutraj zbudim sveža in spočita.”

I’m so grateful to be able to do what I do every day. Thank you to all the Peoples. #PCAs

A photo posted by Ellen (@theellenshow) on Jan 6, 2016 at 7:58pm PST

Jennifer Aniston, igralka

Poleg Ellen meditira tudi prelepa Jennifer. Hollywoodska zvezda prakticira meditacijo zjutraj in obvezno tudi zvečer preden gre spat. To jo sprošča in pripravi na kakovosten spanec.

Preden približno letom dni sem začela prakticirati transcendentalno meditacijo. Moram priznati, da je to močna stvar. Potrebnih je le dvajset minut dnevno, da se počutite odlično.”

Three more days to Jen’s 44th bday! #happyearlybirthday #3days #jenniferaniston #vague #photoshoot

A photo posted by Jennifer Aniston (@jenniferjaniston) on Feb 7, 2013 at 9:36am PST

Foto: Instagram

New Report

Close