10 najlepših čevljev za zabave

11. december 2023

10 najlepših čevljev za zabave

11. december 2023
Foto: Mass

December je čas glamurozne in šik obutve, praznične zabave pa so trenutki, ko želimo izstopati in biti elegantni.

December je čaroben mesec poln glamurja, veselja in druženja in čas, da izkoristimo našo svečano garderobo. V trgovinah Mass in na mass.si boste našli najnovejše trende obutve in najlepše čevlje za zabave, od elegantnih salonarjev do udobnih balerink.

V decembru svoj videz lahko dopolnite tudi z lepimi sandali ali polsandali, še posebej, če praznujete v domačem okolju ali pa greste kam na toplo.

Foto: Mass
Foto: Mass

Kateri so letos najbolj trendi čevlji za praznične stajlinge?

Za elegantne modne kombinacije so nepogrešljivi okrašeni salonarji, saj z njimi takoj ustvarite šik modni videz. Ti čevlji izstopajo z okrašenimi šnolami, ki se lepo zalesketajo ob vsakem koraku.

Vedno bolj so priljubljeni tudi čevlji z mini petko, t.i. kitten heel, saj so popolna izbira za dolgo noč plesa in zabave. So udobni in prefinjeni, na mass.si pa najdete čudovite modele, ki se odlično ujemajo z različnimi stili svečane garderobe.

Odlična izbira za obutev za zabavo so minimalistični sandali. Ti prefinjeni čevlji so vroč trend, ki se nadaljuje od poletja in so primerni za različne priložnosti, od romantičnih večerij do gala dogodkov. Najlepše modele v črni barvi ali nežnih odtenkih bele in smetanove najdete v kolekcijah znamk UPcollection, Tamaris, Nero Giardini in Nine West.

Iščete način, kako na zabavi s svojim stilom izstopati? Prava izbira za to so lakasti čevlji in čevlji, ki so posuti s kristalčki in kamenčki in vsakemu outfitu dodajo poseben čar. Okrašeni polsandali in salonarji so zagotovo tista izbira za praznične stajlinge, ki poskrbi za malo blišča.

Seveda pa elegantne modne kombinacije niso popolne brez elegantnih črnih salonarjev in polsandalov. To je zares prefinjena obutev in se odlično kombinirajo z različnimi oblačili, ne glede na dolžino obleke. Če želite svoje črne salonarje poudariti, jih lahko nosite s črnimi hlačnimi nogavicami z vzorcem.

Elegantna ženska obutev v odtenkih, kot so srebrna, metalik modra in zlata, bo vaši garderobi dodala pridih glamurja, ki je tako značilen za decembrski čas. Na mass.si boste našli raznoliko ponudbo obutve v teh odtenkih, vključno s polsandali, sandali in salonarji. Srebrni čevlji se odlično kombinirajo z različnimi barvami oblek, medtem ko lahko z oblačili v kontrastnih barvah poskrbite, da vaša metalik modra in zlata obutev zares izstopa.

Nude salonarji so vsestranski in se lepo ujemajo z različnimi barvami oblek in tako lahko enostavno ustvarite prefinjen in eleganten stajling, sploh, če se odločite za oblačila v svetlih barvah. V trgovinah Mass boste našli široko izbiro nude salonarjev različnih modelov, višin pet in detajlov, s katerimi boste lahko ustvarili popoln videz za decembrske zabave.

Čevlji z debelim podplatom so odlična izbira za vse, ki obožujete visoke pete, hkrati pa si želite stabilnih in udobnih čevljev. Salonarji z debelim podplatom so letos še posebej v trendu in bodo vašemu prazničnemu stajlingu dodali poseben videz. Med njimi izstopajo modeli, ki so popolnoma posuti s kamenčki.

Začnite svoj praznični videz in postanite zvezda zabave s čevlji v močnih barvah. Izberite sandale, polsandale ali salonarje v pink, modri ali rdeči barvi in tako popestrite vaš prazničen videz. Ne bojte se izraziti svojega stila z izbiro obutve v vpadljivih barvah, ki letos vladajo v kolekcijah čevljev.

Kaj pa za tiste, ki niste ljubiteljice petk?

Za vse tiste, ki se tudi pri elegantnih in svečanih modnih kombinacijah izogibate petam, ali pa jih iz različnih razlogov ne morete nositi, so super izbira šik lakaste balerinke. So vsestranski čevlji, primerni za različne priložnosti, vključno s prazničnimi zabavami in večerjami. Špičasta konica jih naredi še posebej elegantne.

Naročnik oglasa je MASS d.o.o.

Style. Več novic

New Report

Close