5 odličnih idej za praznične outfite

28. november 2023

5 odličnih idej za praznične outfite

28. november 2023
Foto: Instagram @tjasa_kokalj_jerala

5 odličnih idej za praznične outfite

28. november 2023
Foto: Instagram @tjasa_kokalj_jerala

Veseli december je pred vrati in to lahko pomeni samo eno – čas zabav in dogodkov, kjer so obvezne bleščeče praznične oprave. Že imate v svoji omari kos, s katerim boste blestele na božičnih žurih?

Če še vedno iščete svojo najljubšo praznično obleko, vam lahko na pomoč priskoči Tjaša Kokalj Jerala, ki na svojem Instagramu vsak dan objavi novo modno idejo – od božične rdeče obleke, do srebrnih kombinacij, pa rokavic in bleščečih topov – vsi glavni kosi so iz H&M-a in glede na raznolikosti njenih oprav, smo prepričani, da lahko čisto vsaka najde popolno idejo zase. Mi smo izbrali pet naših najljubših.

Dolge rokavice

Čeprav so rahlo neobičajne, rokavice vsekakor naredijo izredno glamurozen vtis. “Če se odločite za obleko brez rokavov, jo bodo rokavice v hipu povzdignile. Okrasite jih z bleščečo zapestnico in to je to,” pravi Tjaša ter doda, da morajo biti, ne glede na material, rokavice nujno dolge.

Ekstravaganten top

Prazničen stajling je krasen tudi z elegantnimi hlačami in prazničnim topom. “Odločila sem se, da bom letos kar jaz darilo, zato sem se odela v pentljo,” se pošali Tjaša. Letos so pentlje zelo popularne, zato z njimi nikakor ne morete zgrešiti.

Bleščeča jopica

Zvezda večera je tudi tale svetleča bela jopica s pentljama, ki jo je Tjaša kombinirala s slip krilom, ki je eno njenih najljubših kosov v omari. Zelo elegantna in ravno prav drzna kombinacija.

Prosojne hlače

“Bleščeče hlače znajo biti trn v peti,” priznava Tjaša. “Imela sem že takšne, ki so me noro pikale, so pa hlače z bleščicami tudi zelo nelaskave postavi, še posebno na bokih in zadnjici.” Njen trik? Kombinira jih z daljšim suknjičem-obleko, ki bleščeče hlače v trenutku naredi izredno šik.

Rdeča obleka

Z rdečo obleko v veselem decembru ne morete zgrešiti! Tjaša jo je kombinirala s srebrnimi salonarji in dolgimi bleščečimi uhani in ustvarila popoln videz za božično zabavo.

Avtor
Piše

Kaja Flisar

Style. Več novic

New Report

Close