Kaja Flisar / 16. november 2023

Praznične obleke iz H&M, s katerimi boste blesteli na vsaki zabavi!

Strukturirani korzeti, dodatki spodnjega perila in zelo zaželeni kroji – to je trend v praznične kapsulne kolekcije H&M Studio.

H&M se z novo praznično kolekcijo vrača k temeljem mode – korzetom, spodnjemu perilu in krojenju – ter napoveduje zapeljivo novo dobo večernih oblačil, še posebej primernih za decembrske zabave.

Kolekcija, ki jo navdihuje premišljeno strukturiranje starinskega spodnjega perila in surovega brutalističnega arhitekturnega sloga, kompenzira mega obleke s prefinjenimi oblačili. Graciozne silhuete v čutni svili in čipki ter mehko poudarjena barvna paleta, predstavljajo privlačen pogled na vsakodnevno oblačenje.

Ključni kosi, ki vas bodo v hipu očarali, vključujejo voluminozno obleko iz tila v dramatični rdeči barvi, rožnato večerno obleko s čipko in bleščečo mrežasto mini obleko z izrezom.

Podrobnosti spodnjega perila posodabljajo krojenje, z mrežasto obrobljenimi črnimi hlačami, ki se ujemajo s skrajšanim zgornjim delom korzeta in spuščenim oversized suknjičem. Potem je tukaj brezčasno privlačna kombinacija oprijete srebrne slip obleke in črnega plašča, ki bo v kombinaciji z geometrijski nakitom in minimalističnimi sandali s paščki postala zvezda večera.

Mamljive teksture se srečujejo z dolgotrajnimi tkaninami vrhunske kakovosti, večina pa je narejena iz bolj trajnostnih materialov.

Poudarjeni materiali so organska svila, reciklirana volna in bleščice iz recikliranega poliestra. Trije od štirih kosov nakita so izdelani iz recikliranega aluminija.

H&M Studio praznuje 10 let

H&M Studio je H&M-ova najbolj usmerjena, modno napredna ponudba. Kolekcije, ki so bile prvič predstavljene leta 2013, razvija posebna oblikovalska ekipa v Stockholmskem ateljeju blagovne znamke.

H&M Studio Holiday Capsule zaznamuje 10 let H&M Studia in predstavlja novo poglavje za kolekcije omejenih izdaj, ki so bile prej izdane dvakrat letno. V na novo razširjenem obsegu bo od te sezone H&M Studio sestavljal kreativni okvir, ki bo zajemal več omejenih kolekcij na leto, z več lansiranji na sezono.

H&M Studio Holiday Capsule bo na voljo na hm.com od 7. decembra dalje.

Avtor
Piše

Kaja Flisar

New Report

Close