5 predlogov, kako nositi “it” kombinacijo te pomladi

07. marec 2023

5 predlogov, kako nositi “it” kombinacijo te pomladi

07. marec 2023
Foto: IMAXtree

Spomladi nas čaka veliko že napovedanih trendov, kot so prečudovita kobaltno modra, rese in razni trendi modnih dodatkov, izredno priljubljena bo pa tudi klasična bela.

Mi jo obožujemo, ker vedno izgleda šik, ne glede na to, kako jo kombiniramo! Ponujamo vam nekaj predlogov, kako lahko “it” barvo nosite prihajajočo pomlad.

Eleganten komplet iz tvida

Ena od najbolj elegantnih kombinacij je bel tvidast komplet, ki odlično izpade tako pozimi, ko ga nosite s hlačnimi nogavicami in škornji, kot tudi spomladi, ko k njemu obujete balerinke in namesto pulija oblečete kratko majčko. Najbolje pri kompletih pa je to, da lahko tako jakno kot krilo nosite posebej in tako ustvarite številne nove modne kombinacije.

Bela obleka z barvitimi detajli

Bela barva je nevtralen odtenek, s katerim lahko kombiniramo skoraj vse, zato bo odlično izgledala v kombinaciji z modnimi dodatki v vpadljivih barvah, kot so na primer živo roza torbica ali odštekana zelena očala.

Bel komplet z izvezenim vzorcem

Bela barva ima sposobnost, da se prilagodi vsakemu vzorcu in to nam omogoča, da različne vzorce kombiniramo v ujemajočem setu in tako ustvarimo izjemno eleganten videz.

Bel jeans je vedno zabavna izbira

Jeans je to sezono eden od najbolj priljubljenih materialov in ko se želimo odpočiti od klasične modre, naj bo prva izbira bel jeans. Je zelo nosljiv in ima brezčasen videz, ki ga zlahka prenesemo v pomlad.

Bela z nevtralnimi detajli

Zlata sredina med ostajanjem na modnem ozemlju bele barve in mešanjem z drugo barvo, je izbira dodatkov v zelo nevtralnem odtenku, kot so barva smetane, bež ali rjava.

Avtor
Piše

K. F.

Style. Več novic

New Report

Close