Modeli “slip” oblek, ki bodo vedno v modi

25. februar 2023

Modeli “slip” oblek, ki bodo vedno v modi

25. februar 2023
Foto: Instagram

Pomlad je čas za barvite oprave, obleke in krila. Predstavljamo vam nekaj modelov “slip” oblek, s katerimi boste vedno v modi.

Pomlad je čas drznih in živahnih oprav, kako jih ustvariti, pa je odvisno od vaše garderobe. Poleg dnevnih kombinacij, ki jih je treba sestavljati vsak dan, je treba investirati tudi v nekaj bolj glamuroznih kosov za praznične dogodke, ki sledijo. Toplejši dnevi nam pričarajo nasmeh na obraz, a tudi željo po ustvarjanju domiselnih kombinacij. Investirati pa je treba v osrednje kose, ki bodo zlahka dopolnili preostalo garderobo.

To sezono se predvsem nosijo dežni plašči, denim, usnjene jakne in vpadljive barve. Osrednji kos, ki bo osnova vaših glamuroznih večernih in dnevnih outfitov, pa je tokrat slip obleka.

Kakšne modele slip oblek najdete pri vaš priljubljenih znamkah hitre mode, pa izveste v nadaljevanju.

Slip obleke – pomladni in poletni “it” kos

Za slip obleke je značilno, da tekoče sledijo liniji telesa in jih kot take lahko kombinirate z vsem. So glavna izbira za svečane dogodke, kjer želite popolnoma zablesteti, dopolnite pa jih lahko z detajli v obliki nakita, mini torbic in salonarjev.

Če pa želite ustvariti dnevni videz, vam predlagamo belo majico, čez katero boste oblekli slip obleko, zadnji detajl pa so superge in suknjič. Ko smo že pri poslovnih kombinacijah, potem lahko te obleke kombinirate z dolgim ​​plaščem in škornji do kolen in tako ustvarite kul poslovno kombinacijo.

Model obleke, ki je vedno v modi, je idealen ulov v novih pomladnih kombinacijah. To pomlad nosimo barve in vzorce in v tem smislu predlagamo barvno slip obleko, ki bo osvežila pomladne kombinacije.

Če pa ste ljubiteljice minimalizma, potem vam predlagamo slip obleko v nevtralnem odtenku ali črno, ki je klasika, s katero ne morete zgrešiti. Karkoli že boste izbrale, prepričani smo, da boste dobro kombinirale, v nadaljevanju pa iz aktualne ponudbe izbiramo 10 modelov slip oblek.

Avtor
Piše

M. V.

Style. Več novic

New Report

Close