Kaja Flisar / 20. februar 2023

Kombinacija tedna: obleka čez srajco

Poletne obleke s tankimi naramnicami, kratkimi rokavi ali brez rokavov so naš najljubši kos v toplih mesecih, saj lahko z njimi v trenutku ustvarimo šik outfit. A to ne pomeni, da takšnih modelov ne moremo nositi tudi pozimi.

Da oblekice umestimo v modne kombinacije za hladnejše dni, nam lahko pomaga star modni trik, ki se vsakih nekaj sezon vrača v modo. Gre za to, da pod našo najljubšo obleko oblečemo še eno plast, na primer klasično srajco, puli ali navadno majico.

Instagram @estelaleza

S takšnim večplastnim načinom oblačenja se lahko upremo nizkim temperaturam, pa še vedno izgledamo zelo elegantno. Obleka čez srajco ali majico je lahko preprost in učinkovit način, da preprosti obleki dodate barvo ali vzorce.

Ljubiteljica tega povratnega trenda je hrvaška vplivnica Anastazija Makjanić, ki je pod midi črno Zarino obleko iz umetnega usnja oblekla živo roza srajco s tankimi črtami ter videz dopolnila z belo torbico Gucci in črnimi chunky loaferji.

Instagram @stazisweets

Nekaj časa nazaj je podoben outfit s črno obleko, a belo srajco nosila tudi vplivnica Dora Predojević, ki je svojemu stajlingu dodala torbico Bottega Veneta Mini Jodie v temno roza odtenku.

Instagram @dorica505

Praktična in igriva tehnika večplastnega oblačenja bo poskrbela, da bodo poletne obleke izgledale šik in udobno tudi v zimskih mesecih! Če v omari še nimate nobene obleke brez naramnic, pobrskajte med našo izbiro.

Avtor
Piše

Kaja Flisar

New Report

Close