vlažnost
zadnjič sva se s partnerjem oralno ”igrala” in v avtu in prvič se mi je zgodilo, da se je ”nikoli zmanjkajoča” mokrota v nekem trenutku spremenila v popolno sušo.
Malce sem bila šokirana, saj se mi do sedaj to še ni zgodilo.
Zelo zelo hitro postanem mokra in mokra tudi še doooolgo ostanem. Takrat pa kar naenkrat- suša!! Bila sem vsa ‘premočena’ 🙂 , v naslednjem trenutku ne več!
Katera kakšen spodbuden ”nasvet”?? Se je tudi vam to že zgodilo??
Moji včasih sredi seksa vse dol pade in se tudi osuši. Pa meni tud včasih sredi dol pade. No, niti eden niti drug se ne sekirava okrog tega. Itak je potem naslednjič “spet po starem” 😉
Se pa meni dogaja, da se včasih “zaplaniram”. Če namreč naredim prevelike načrte v stilu “kje in kako” se mi zgodi, da me mine med samo realizacijo 🙂 Tako sem se naučil čim manj planirat!
Zanimiva tema, glih zame.
Men se to kar dostkrat dogaja-žal!!! In je tud zlo nerodna stvar. Ker lahko zarad tega tud boli. Po mojem je tud mal kontracepcija kriva. Ker sem vedno vzburjena 100 na uro sam se dogaja…
Tud z gelom (lubrikatorjem) sem probala pa ni kaj dosti pomagalo. Najbolje pomaga da te fant najprej oralno potem pa…
Lep pozdravček
moja ima vedno zlo vlažno in jo sploh ne čutim, nobenega trenja. Je moja prva tko da ne vem al ima tolk veliko al kaj.. ona pa menda 5 let aktivne uporabe z enim partnerjem, stara sva pa 27 (jaz) in 28 let , zdaj sva ugotovila da je najbolje da jo enkrat oralno zadovoljim, k potem u drugo se mnogo manj navlaži, samo na suho pa s kondomom je spet problem .. kakšen nasvet, izkušnja ??