Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu vlažnost

vlažnost

zadnjič sva se s partnerjem oralno ”igrala” in v avtu in prvič se mi je zgodilo, da se je ”nikoli zmanjkajoča” mokrota v nekem trenutku spremenila v popolno sušo.
Malce sem bila šokirana, saj se mi do sedaj to še ni zgodilo.
Zelo zelo hitro postanem mokra in mokra tudi še doooolgo ostanem. Takrat pa kar naenkrat- suša!! Bila sem vsa ‘premočena’ 🙂 , v naslednjem trenutku ne več!
Katera kakšen spodbuden ”nasvet”?? Se je tudi vam to že zgodilo??

Moji včasih sredi seksa vse dol pade in se tudi osuši. Pa meni tud včasih sredi dol pade. No, niti eden niti drug se ne sekirava okrog tega. Itak je potem naslednjič “spet po starem” 😉

Se pa meni dogaja, da se včasih “zaplaniram”. Če namreč naredim prevelike načrte v stilu “kje in kako” se mi zgodi, da me mine med samo realizacijo 🙂 Tako sem se naučil čim manj planirat!

ne se sekirat!
Kupi si vlažilni gel (lubrikator) in ga imej za vsak slučaj kje na zalogi. Poglej v lekarni ali pa v kakšnem DM-ju zraven kondomov.
Zadeva je učinkovita tudi drugače, saj poveča užitke.

he he he… ta mi je pa znana…. podaljšujem oz. odmikam orgazem, mislim na vse drugo.. potem se pa nenadoma preveč oddaljim in vse dol pade
:-(((

Men se je to dogajalo ko sem jemala kontracepcijo ko pa sem prenehala je bila poplava. Mogoče se ti zato to dogaja?

Zanimiva tema, glih zame.

Men se to kar dostkrat dogaja-žal!!! In je tud zlo nerodna stvar. Ker lahko zarad tega tud boli. Po mojem je tud mal kontracepcija kriva. Ker sem vedno vzburjena 100 na uro sam se dogaja…

Tud z gelom (lubrikatorjem) sem probala pa ni kaj dosti pomagalo. Najbolje pomaga da te fant najprej oralno potem pa…

Lep pozdravček

Nič mi ni jasno, ker sem drugače vedno vlažna kot najbolj mokra ribica 🙂
Tudi včeraj je bilo vse OK med seksom.
Je možno, da se mi je to zgodilo od predolgega ”igranja”??

ja… poznam tudi primer zelo strastne ženske, ki jo je med jemanjem kt čist minlo… (pravzaprav 2 primera)

moja ima vedno zlo vlažno in jo sploh ne čutim, nobenega trenja. Je moja prva tko da ne vem al ima tolk veliko al kaj.. ona pa menda 5 let aktivne uporabe z enim partnerjem, stara sva pa 27 (jaz) in 28 let , zdaj sva ugotovila da je najbolje da jo enkrat oralno zadovoljim, k potem u drugo se mnogo manj navlaži, samo na suho pa s kondomom je spet problem .. kakšen nasvet, izkušnja ??

točno to kot si napisal… oralno jo zadovoljuj

Sploh pa… kako da tega že zdaj ne delaš?????

In pol razmišlam kako deluje kotracepcija, najbrž je poleg tega da preprečuje ovulacijo tud to. Al so pa to stranski učinki. Ampak velik ljudi je pol nesrečnih zarad tega.

Jaz imam tudi isti problem kot Natty. Vendar jaz nimam kontracepcije. To, da nimam vlažno me zelo moti in imam občutek, da je mož užaljen ko potipa suhoto. Jer pa res, da je potem potrebna pomoč partnerja .

usta nič ne pomagajo?

Jaz vem, da se mi je zarad tabletk (minulet) začel to dogajat. Z leti pa je prišlo do popolne sahare! Po petih letih sem jih nehala jemat, da mam zdej vsaj kej od spolnega življenja.
Drugač se mi pa to lohk zgodi tud takrat, ko na začetku nisem dovolj vzburjena in partner prehiteva zadeve.

Kaj pa stres? Preveč misli v glavi, preobremenjenost, skrbi? In potem tudi vzburjenost ostane samo v glavi… Tabletke so pa itak strup. Groza. Ješ jih in te mine do življenja, ne samo do seksa. Imajo veliko stranskih učinkov, jaz sem dobila skoraj vse in to pri najblažjih.

New Report

Close