A iamjo levičarji še kakšnega za povlečt?
Hehe Bučar spada na desno. Njega so iz naftalina povlekli desničarji.
A je to tud še sramota?[/quote]
Žal mi je, ampak Bučar ni nikakršen desničar in nikoli ni bil. Takoj po vojni je bil v vojaški policiji!!!, politično pa se oglaša tudi v zadnjih letih takrat, ko levici teče voda v grlo. In včeraj je bilo simptomatično. Je bila pa bučka, ko je rekel, da je demokracija ogrožena – a zato ker bo Janša zmagal. Hudo.
Hehe Bučar spada na desno. Njega so iz naftalina povlekli desničarji.
A je to tud še sramota?[/quote]
Žal mi je, ampak Bučar ni nikakršen desničar in nikoli ni bil. Takoj po vojni je bil v vojaški policiji!!!, politično pa se oglaša tudi v zadnjih letih takrat, ko levici teče voda v grlo. In včeraj je bilo simptomatično. Je bila pa bučka, ko je rekel, da je demokracija ogrožena – a zato ker bo Janša zmagal. Hudo.[/quote]
Bučer je bil soustanovitelj DEMOSA. In komunistični desident.
Žal mi je, ampak Bučar ni nikakršen desničar in nikoli ni bil. Takoj po vojni je bil v vojaški policiji!!!, politično pa se oglaša tudi v zadnjih letih takrat, ko levici teče voda v grlo. In včeraj je bilo simptomatično. Je bila pa bučka, ko je rekel, da je demokracija ogrožena – a zato ker bo Janša zmagal. Hudo.[/quote]
Bučer je bil soustanovitelj DEMOSA. In komunistični desident.[/quote]
In ker ni podrl JJ-a ga ‘desničarji’ prekvalificirajo v levičarja… vse za porebe volitev 🙂
Bučer je bil soustanovitelj DEMOSA. In komunistični desident.[/quote]
In ker ni podprl JJ-a ga ‘desničarji’ prekvalificirajo v levičarja… vse za porebe volitev 🙂