Bolečina
Mogoče je, da je enostavno ščegetavček preveč razdražen in hkrati premalo vlažen (mislim njena vlažnost, ne tvoja slina). To zna bolet in mogoče je takrat treba poskrbet za to vlažnost njene nožnice v celoti. Kar pa (vsaj po moje) nastaja v glavi (njeni) in ko bi se sprostila, bi se to zgodilo.
No, če ne govorim o pravi stvari, me pa mal poprav in še kaj povej v zvezi s problemom.
Glede vlažnosti: Koliko je ščegetavček vlažen sam od sebe ne vem ker ga sam slinim . Tudi nožnica je se mi zdi da dovolj vlažna, čeprav ne vidim direktne povezave saj se ukvarjam samo s ščegetavčkom. Vzburjena je dovolj. Je pa res da porabiva tudi več kot pol ure draženja da prideva do tja. Ali gre res lahko za to, da je to predolgo in je klitoris preveč razdražen?
Pol ure? Ja sigurno gre za to, da je preveč “obdelan” in verjetno ga še popolnoma odkriješ, da je bunkica cela zunaj. Res začne boleti in je neprijetno. Mislim, da tvoja punca ni najbolj sproščena med seksom in da je celotna energija usmerjena v drgnjenje ščegija. Morda imaš trd jezik, ko ji ga ližeš. Poskusi bolj sesljat, jezik širok ne v konico in zopet ne premočno pritiskat, več delaj z ustnicami. Ta srednji prst daj notri, dlan obrni navzgor, s prstom migaj na način “pridi sem”, pa boš dosegel še G, kar ti bo punco pomagalo vzburiti. Okol gumbeka mora biti vse nežno in zeloooo vlažno, da paše, šele kasneje pa samo ferkvenco povečaš, moči pa ne. In ne jit direkt nanj.