Najdi forum

Naslovnica Forum Sex v mestu Bolečina

Bolečina

Živjo vsem!
S punco imava naslednji problem:
Mal preden nej bi ji prišlo, ko ji jo ližem, začuti eno bolečino in tako se vse konča brez orgazma, ker morava nehat. Ali je imel kdo isti problem in kako ga je rešil?

In kje točno je začutila bolečino? Al jo je v križu, glavi, nogah, vagini – kje v njej? Težko komentiram

Mogoče je, da je enostavno ščegetavček preveč razdražen in hkrati premalo vlažen (mislim njena vlažnost, ne tvoja slina). To zna bolet in mogoče je takrat treba poskrbet za to vlažnost njene nožnice v celoti. Kar pa (vsaj po moje) nastaja v glavi (njeni) in ko bi se sprostila, bi se to zgodilo.
No, če ne govorim o pravi stvari, me pa mal poprav in še kaj povej v zvezi s problemom.

Nekdo se je zbudu!
Ne strinjam se čist glede vlažnosti, če je napisalo, da je blo tik pred finišem. Takrat bi pa že morala bit vlažna, vsaj po moje.
Sicer pa: res bi morala v plavalni tečaj, ker krmilt ne znaš….

Razlož ti men tole mal.

Hotu sm sam napisat, da je bila vzburjena skoraj do vrhunca, kako bi bla pol suha?

Ja, mogoče pa ni bla. To sem hotla rečt.
Sprašujem te pa v zvezi s plavanjem, ha ha.

Hotu sem ti napisat, da nikol ne priplavaš v pravi pristan. Te učim plavanja? Saj veš -z eno roko za joškico, z drugo na tamali..ha ha

Ljubi, sem plaval enkrat. Kr znam. Sam tebe meče veter ves čas nekam sem pa tja pa not a ven (čist spontan) Sam da nate pomislim,…ha ha

Ja kolkrat ti moram še napisat, da me veter vleče SAM K TEB!!!!!!

Vedno!!Skoz! Zmirej!

SAMO NATE MISLIM – sam to pomnož z 1.000.000.000.000

Mene se tud doskrat dogaja, da me zaboli, pomen pa al da je prehitr tempo al pa da jaz hočem prehitro na cilj. Rešitev je, da počakata minuto dve, pol pa nadaljujeta

No prov.

Glede vlažnosti: Koliko je ščegetavček vlažen sam od sebe ne vem ker ga sam slinim . Tudi nožnica je se mi zdi da dovolj vlažna, čeprav ne vidim direktne povezave saj se ukvarjam samo s ščegetavčkom. Vzburjena je dovolj. Je pa res da porabiva tudi več kot pol ure draženja da prideva do tja. Ali gre res lahko za to, da je to predolgo in je klitoris preveč razdražen?

Pri nama je tako, da se prej vsaj pol ure oralno ukvarjam z njo, da prideva do “tja”. Torej ne more biti razlog da je prehitro. Prej mi prihaja na misel, da mogoče predolgo traja? Ali pa si s prehitrim tempom mislila hitrost jezika?

Pol ure? Ja sigurno gre za to, da je preveč “obdelan” in verjetno ga še popolnoma odkriješ, da je bunkica cela zunaj. Res začne boleti in je neprijetno. Mislim, da tvoja punca ni najbolj sproščena med seksom in da je celotna energija usmerjena v drgnjenje ščegija. Morda imaš trd jezik, ko ji ga ližeš. Poskusi bolj sesljat, jezik širok ne v konico in zopet ne premočno pritiskat, več delaj z ustnicami. Ta srednji prst daj notri, dlan obrni navzgor, s prstom migaj na način “pridi sem”, pa boš dosegel še G, kar ti bo punco pomagalo vzburiti. Okol gumbeka mora biti vse nežno in zeloooo vlažno, da paše, šele kasneje pa samo ferkvenco povečaš, moči pa ne. In ne jit direkt nanj.

Direktno povezavo pač moraš najdt, ker eno brez drugega ni. Samo s ščegetavčkom se ukvarjat pomeni, da je verjetno res razbolen, zato se mi zdi, se boš moral orientirat na vse skupaj. Na celotno mednožje, pa še vse ostalo, kar paše pod besedo paše…Mislim, da je popcorn dobr napisal(a).

New Report

Close