Kolikim vam je zal, ker ste se cepili?
meni je bilo jasno že januarja, ko sem brala, koliko cepiva misli EU nabavit, da nikamor ne bomo mogli it, brez da bomo cepljeni. in ja, cepila sem se zato, da me ne bodo spet zaprli kot kuro…
in hvala bogu smo vsi v širši familiji cepljeni, se vsaj lahko družimo brez slabe vesti.
sem pa zaščitena vsaj pred težkim potekom bolezni, če že pred okužbo nisem 100%
čekdisout, 02.08.2021 ob 12:22
meni je bilo jasno že januarja, ko sem brala, koliko cepiva misli EU nabavit, da nikamor ne bomo mogli it, brez da bomo cepljeni. in ja, cepila sem se zato, da me ne bodo spet zaprli kot kuro…
in hvala bogu smo vsi v širši familiji cepljeni, se vsaj lahko družimo brez slabe vesti.
sem pa zaščitena vsaj pred težkim potekom bolezni, če že pred okužbo nisem 100%
Pa saj jim s cepljenjem le dokazala, da si ničvredna kura.
Noben pameten se ne cepi in ne pada na njihova izsiljevanja ter laži.
bej no bejž, 02.08.2021 ob 13:08
Tebi se je že brez cepiva totalno zmešalo…
Cepivo bi ti uničilo še tisti zadnji dve možganski celici…..ha, ha, ha
Težko je brati, kar pišejo tako nevedni ljudje. Meni in še marsikomu se smilite, verjemite. Še krave in ostalo govedo, ki so res fizično prisiljene iti v klavnico, se upirajo in branijo…ampak….vi pa ne…srečni v vrsti…srečni, ker vam drugi krojijo usodo, da vam ni treba premakniti tisto eno možgansko celico.
hkojšfd, 02.08.2021 ob 12:06
Jaz sem se cepila zaradi zaščite, ne zaradi potovanja. In mi je žal, ker zdaj ugotavljajo, da je zaščita nikakva.
Zaščite pred čem? Pred virusom? Saj nisi zaščitena, še vedno ga dobiš in širiš naokorog, no. Morda le kakšna “naslednja ” nova različica tega virusa po “delti” , da boš imela lažje simtome prebolevanja. Durgače pa zaščitena nisi nikakor. Kdo teje nasankal, da si zaščitena? Do jeseni težko da boš imela še sploh protitelesa, če si se cepila spomladi.
Pa nisem anticepilec, samo kako lahko zagovarjap nekaj, kar veš dobro, da ni res ? 😛
nisem anticepilec a še nevakciniran, 02.08.2021 ob 13:40
Nimaš ti nobene pravice cepljenih zmerjati z debili – to je bila njihova osebna odločitev, da so se cepili. -to je njihova osebna pravica. Zakaj so se, je njihova odločitev in pravica. Zato nehaj žalit po javnem forumu.
namenjeno za Robi567
cepljenje za na dopust in prireditve, 02.08.2021 ob 13:37
Zaščite pred čem? Pred virusom? Saj nisi zaščitena, še vedno ga dobiš in širiš naokorog, no. Morda le kakšna “naslednja ” nova različica tega virusa po “delti” , da boš imela lažje simtome prebolevanja. Durgače pa zaščitena nisi nikakor. Kdo teje nasankal, da si zaščitena? Do jeseni težko da boš imela še sploh protitelesa, če si se cepila spomladi.
Pa nisem anticepilec, samo kako lahko zagovarjap nekaj, kar veš dobro, da ni res ? 😛
??? Saj sem napisala, da je zaščita nikakva. Zakaj mi oporekaš?
Edina pot do čredne imunosti je prebolevnost!
Kljub visoki precepljenosti, po podatkih Washington Posta je cepljenih 85 odstotkov odraslih Izraelcev, se okužbe v državi širijo. Okoli polovico okuženih naj bi predstavljali cepljeni, ki zbolevajo tudi za hujšo obliko bolezni. Boljša slika je med prebolevniki. Koronavirus je prebolelo devet odstotkov Izraelcev, v tem valu pa predstavljajo en odstotek primerov.