Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Opišite dogajanje iz trgovine, ki ste ga videli

Opišite dogajanje iz trgovine, ki ste ga videli

Opišite vašo dogodivščino, najbolje ne starejšo od tedna dni. Pa ne vleč prazgodovinskih dogodivščin.

To soboto grem po standarden nakup v Hofer in mi je padel v oko mladi očka, z bluetooth slušalko in otrokom v nahrbtniku. Čist podrejeno poslušal ženo, kateri jogurtek mora kupiti. Mater, ta ga pa ima na kratkem 😀

21.12. grem ob 8:10 v Lidl, stojim na blagajni in gledam mlado prodajalko v kratkih rokavih.

Mene v pulovru in debeli puhovki zebe kot psa.

to soboto mercator…, prekladanje dražjih jajc v škatlo z cenejšo kodo, videl sem svašta v življenju ampak tukej sem pa od presenečenja 2x pogledal, če prav vidim…

Hofer, prejšnji teden enkrat, gospodična pred mano na blagajni prilepljena na telefon celoten nakup. Prodajalka “dober dan”, ona nič. Z eno roko zlagala stvari v vrečko in z drugo roko na telefonu. Prodajalka “gotovina ali kartica”. Ona nič. Gospa, imate kartico ali gotovino. Šele v drugo se zbudi in privleče ven kartico

V Lidlu na blagajni, bila je kar gneča. En par pred mano nabavo za skoraj 200 e, vsi lepo čakamo v vrsti, onadva zlagata, mečeta v voziček, vrečke, sta hitela in umikala. Potem reče znesek in sta se gledala kdo bo plačal, vsi smo gledal in čakal. Moški se je potem obrnil stran in začel obračat voziček, ona je iskala nekaj po torbici še vedno nič, sta se spogledala in potem je bilo njo tako sram, ker je to trajalooooo, da je le vzela denarnico in dala kartico in plačala. Se mi je kar zasmilila s tistem trenutku.

Je pa en pijanec pred mano smrdel po dreku in alkoholu na blagajni, da smo vsi skoraj bruhali tam.

Odgovor na objavo uporabnika
Čakanje, 21.12.2021 ob 13:58

V Lidlu na blagajni, bila je kar gneča. En par pred mano nabavo za skoraj 200 e, vsi lepo čakamo v vrsti, onadva zlagata, mečeta v voziček, vrečke, sta hitela in umikala. Potem reče znesek in sta se gledala kdo bo plačal, vsi smo gledal in čakal. Moški se je potem obrnil stran in začel obračat voziček, ona je iskala nekaj po torbici še vedno nič, sta se spogledala in potem je bilo njo tako sram, ker je to trajalooooo, da je le vzela denarnico in dala kartico in plačala. Se mi je kar zasmilila s tistem trenutku.

to je bila ona monklja, kateri tip, ki se je priselil nič ne plačuje, zraven pa godrnja, da njen otrok tudi melje…..

loh svojo

enkt sm mela prekratko oblekco pa je moj reku d se mi rit vid k se sklonim od tkt je nism vec oblekla

😂😂

dogodivscina je skos k vidm neko nevzgojeno frocovje k se dere po stacuni medtem ko starse boli đoko za njih

. https://youtu.be/BPl3wEnG5v0

Zadnjic smo ljudje v hipermarketu tus opazovali eno blondinko kako se je plazila po kolenih. Kmalu nato je do nje pristopil varnostnik in jo vprasal, ce kaj isce. Bjonda mu je pa odgovorila, da je po tv videla tusevo reklamo, da so pri njih nizke cene bolj pri tleh.

Žalostna štorja.

Klošar je stal pred blagajno z eno stekleno flašo in s pestjo nafehtanega denarja, pa ni zdržal cele vrste, je že pred blagajno odvil pokrovček in nagnil…in ugotovil, da ima namesto enciana sadni sirup..😓

Temu se reče tragedija.

opazovalec747, 21.12.2021 ob 14:33

Zadnjic smo ljudje v hipermarketu tus opazovali eno blondinko kako se je plazila po kolenih. Kmalu nato je do nje pristopil varnostnik in jo vprasal, ce kaj isce. Bjonda mu je pa odgovorila, da je po tv videla tusevo reklamo, da so pri njih nizke cene bolj pri tleh.

lol

ne govorimo vicov ampak realne stvari k se nam dogajajo

Zadnjič v Šparu. Dopoldan, med tednom. Delala je samo ena blagajna, ko se nas je nabralo malo več kupcev. Pred mano stara gospa, ene 85, se zdi da komaj stoji in diha.;). Zatem pride še ena trgovka odpret blagajno in ta tastara jo podurha za to novo odprto blagajno, da mi ni blo nič jasno! švignila je mimo mene kot blisk. hehehe… Ta stari so kar zvitorepci. Niso tako ubogi kot se zdi….:))

Pa še ena zadeva. Ko sem stal v vrsti za blagajno nekaj časa nazaj, se mi je že kar malo mudilo na šiht. Pa pride ena upokojenka za mano. Nekaj časa tiho, potem pa me vpraša, če jo lahko spustim naprej. Sem rekel ne.  Men se mudi na šiht, ona pa ima čas cel dan šetat po trgovini. Jebi ga.

Popay npr, 21.12.2021 ob 13:42

to soboto mercator…, prekladanje dražjih jajc v škatlo z cenejšo kodo, videl sem svašta v življenju ampak tukej sem pa od presenečenja 2x pogledal, če prav vidim…

temu se reče kraja… kaj se ljudje ne spomnijo…

svašta a res, 21.12.2021 ob 17:56

temu se reče kraja… kaj se ljudje ne spomnijo…

…popravek same sebe… pogovorno narobe napišeš – pa mi takoj kapne – česa vsega se ljudje ne spomnijo :))

še en tak, 21.12.2021 ob 17:53

Zadnjič v Šparu. Dopoldan, med tednom. Delala je samo ena blagajna, ko se nas je nabralo malo več kupcev. Pred mano stara gospa, ene 85, se zdi da komaj stoji in diha.;). Zatem pride še ena trgovka odpret blagajno in ta tastara jo podurha za to novo odprto blagajno, da mi ni blo nič jasno! švignila je mimo mene kot blisk. hehehe… Ta stari so kar zvitorepci. Niso tako ubogi kot se zdi….:))

Pa še ena zadeva. Ko sem stal v vrsti za blagajno nekaj časa nazaj, se mi je že kar malo mudilo na šiht. Pa pride ena upokojenka za mano. Nekaj časa tiho, potem pa me vpraša, če jo lahko spustim naprej. Sem rekel ne.  Men se mudi na šiht, ona pa ima čas cel dan šetat po trgovini. Jebi ga.

Iz vsega srca ti želim, da ni se še pred smrtjo cvrl v peklu!

Tuš market. Prihajam do delikatese in vidim kako trgovka ovohava tisto narezano salamo. Ovohava jo tako, kot da ne ve, ali je še dobra ali ne. Potem se je odločila to salamo dati nazaj not v vetrino in jo seveda prodat. Fuj in pfej!

Sem pa nekaj pred tem že nakupovala piščanca. In mi ga trgovka postreže, ter ga povoha. In pravi, joj, tale pa ne bo dober. Ima vonj. Grem iskat drugega, bolj svežega. Odvihrala sem ven iz štacune.

Tako ti povem, 21.12.2021 ob 17:59

Iz vsega srca ti želim, da ni se še pred smrtjo cvrl v peklu!

zakaj že? saj že ves čas trobite, naj delovno aktivni ljudje opravimo nakupe pred službo, ker je nedopustno malo pred zaprtjem v trgovine hodit.

Za tistega “tako ti povem”,

Jaz pa vam iz vsega srca želim zdravja in ljubezni. Res. Ter srečno in zadovoljno novo leto 2022!

Mi je bilo zanimivo en dan, ampak ni bila trgovina. Bilo je na pošti. Stala sem v vrsti, pred mano pa en starejši gospod, ki se je gospe tam pred okencem nekako pritoževal nad njihovim deljenim delovnim časom, ter, kako da on to težko uredi zadeve na pošti s svojim delavnikom. In  potem se “klofata” ta gospa za okencem in gospod, kateri od njiju ima bolj “zajeban” delavnik. Gospod pravi, kako ga cel dan ni doma ker dela, gospa mu pravi, kako ima zoprno ta deljen delavnik, tri urice dopoldan in potem tri urice popoldan. Tudi zgodaj gre v službo in popoldne enkrat pride domov. Itd………

Pa si mislim pri gospe za okenčkom, kaj pa nadurno delo? Kaj pa nočno delo? Kaj pa prazniki in nedeljsko delo?? Itd……….Ja imamo eni še bolj “zajeban” delavnik od te trpeče gospe na pošti. S tem da je eno gospo gladko ven poslala ker ni imela pct_ja. Rekla ji je samo, adijo! Hudič tole…..

Resnica nikogar ne zanima.

še en tak, 21.12.2021 ob 18:10

Za tistega “tako ti povem”,

Jaz pa vam iz vsega srca želim zdravja in ljubezni. Res. Ter srečno in zadovoljno novo leto 2022!

Hvala za lepe želje.

Predvsem si želim zdravja, da me ne bi peljali zaradi srčnega infarkta še kdaj morali odpeljati na urgenco, kot so me tisti dan, ko sem zaradi slabosti prosila tistega frajerja s polnim vozičkom, če me spusti naprej s tistim litrom mleka, ki sem ga imela v košari.

Hvala Bogu in zdravnikom, ki so me rešili, tebi pa želim lepe praznike.

Hvala za lepe želje. In nikdar nikomur ne želite pekla, ne živemu ne mrtvemu. Ker se vse povrne. Vas še ni izučilo? Srečno!

Danes je v merkatorju stranka imela na videoklicu osebo in ji kazal vrste kave, da si je lahko izbrala, katero bi. Se mi je zdelo lepo. Takoj sem pomislila na to temo.

jaoJaoJao, 21.12.2021 ob 18:04

Tuš market. Prihajam do delikatese in vidim kako trgovka ovohava tisto narezano salamo. Ovohava jo tako, kot da ne ve, ali je še dobra ali ne. Potem se je odločila to salamo dati nazaj not v vetrino in jo seveda prodat. Fuj in pfej!

Sem pa nekaj pred tem že nakupovala piščanca. In mi ga trgovka postreže, ter ga povoha. In pravi, joj, tale pa ne bo dober. Ima vonj. Grem iskat drugega, bolj svežega. Odvihrala sem ven iz štacune.

bolje da ne veš, kako odzadaj v skladišču rokujejo s tem mesom, baje albanci radi prdnejo na meso, preden ga pripeljejo v vitrino, zato pa imajo takšen nasmešek, ko ti prodajajo

New Report

Close