hitri test velja 48 ur
Para Bellum, 09.02.2022 ob 18:01
Po moje bi to VSEPOVSOD pisalo – če bi bilo res. Nekateri se vsak dan testirajo, v glavnem zaradi službe, bodo oni povedali.
jaz lahk jutri povem… danes sem se testirala, če je 24 ur bo do jutri veljavno … imam scan app in bom jutri videla kaj je res…
V UR. listu je bilo to objavljeno in naj bi veljalo od 1. 2., vendar so zadevo spremenili še preden je pričelo veljati. Je pa bilo objavljeno tudi tule gor, kar nekaj debate je bilo. Tudi na avtobusih in avtobusni postaji imajo to objavo (48 ur), ker v tej državi itak nihče več ni sposoben teh umotvorov dohajati. Je pa objavljeno na spletni strani NIJZ.
Ja, nekaj so se zajebavali, da NAJ BI veljalo, ampak tega potem niso uveljavili. Pač običajno jebanje folka direkt v buče. Pa seveda, kdo se bo odpovedal bajnim zaslužkom?? Če lahko na dan zaslužiš 1 milijon, zakaj bi ta znesek prepolovil s tem, ko bi testi veljali 48 ur? Nekateri so si spet napolnili žepe oz. nekateri so morali biti malo bolj “podmazani”, pa je ideja o 48-urni veljavnosti testov hitro poniknila.
Joj, koga vse bo peklo, skelelo in bolelo, ko bo pogoj PCT ukinjen!!! Zato ga skušajo čim dlje časa vleči… ker dobro vedo, da bo bolelo kot hudič!! Gotovo izredno boli, ko se moraš odpovedati kupom denarja…
noja13, 09.02.2022 ob 19:52
V UR. listu je bilo to objavljeno in naj bi veljalo od 1. 2., vendar so zadevo spremenili še preden je pričelo veljati. Je pa bilo objavljeno tudi tule gor, kar nekaj debate je bilo. Tudi na avtobusih in avtobusni postaji imajo to objavo (48 ur), ker v tej državi itak nihče več ni sposoben teh umotvorov dohajati. Je pa objavljeno na spletni strani NIJZ.
Če je objavljeno, potem velja.
Lahko pripopaš kak link, kjer to piše.
NIJZ na spletni strani cepimo se piše da hitri test za uporabnike stotitev velja le 24 ur.
V UL nisem našla da bi podaljšali na 48 ur. Pri nas je velik problem ko ministri pred sprejetjem flancajo o nečem kar potem niti ne sprejmejo. Novinarji pograbijo novico in jih citirajo do onemoglosti, noben pa potem ne objavi kaj dejansko velja.
Ljudje so pa potem na milost in nemilost prepuščeni sami sebi in inšpektorjem.
Nekaj boljšega je potem še čakanje v vrsti s tistimi ki želijo potrdit P.