Jane Fonda razkrila, zakaj ne hodi več na lifting obraza

08. avgust 2022

Jane Fonda razkrila, zakaj ne hodi več na lifting obraza

08. avgust 2022
Foto: Profimedia

Legendarna igralka hoče mlade spodbuditi k temu, da sprejmejo staranje.

Z oskarjem nagrajena igralka, aktivistka in inštruktorica aerobike Jane Fonda je v intervjuju za Vogue spregovorila o svojem pogledu na staranje ter o tem, kako zdaj gleda nanj.

84-letna zvezdnica je namreč razkrila, da je nekoč hodila na lifting obraza, a je prenehala, saj ni več hotela izgledati “izkrivljeno”. “Stara sem skoraj 85 let, vendar se ne zdim tako stara,” je dejala in dodala, da si želi mladim pomagati pri strahu pred staranjem.

“Ljudem želim pomagati pri tem, da spoznajo, da to, da so v določenih letih, še ne pomeni, da se moraš odpovedati življenju, zabavi, ljubezenskim razmerjem, sklepanju novih prijateljstev ali čemurkoli že želiš početi.”

Foto: Profimedia

Denar pomaga, lahko pa tudi poslabša stvari

Je pa ob tem priznala, da denar pomaga pri ohranjanju mladostnega videza, saj si lahko tako privoščiš več stvari:

“Lahko si najameš osebnega trenerja, hodiš na lepotne posege, obrazne nege, lahko si privoščiš stvari, ki ohranjajo mladost. To je res, denar pomaga. Denar in dobri geni.”

Vendar pa tudi denar ne zagotavlja dobrega videza, je hitro dodala. “Vsi poznamo veliko premožnih žensk, ki so šle na lifting obraza in so videti grozno. Tudi sama sem ga imela, a sem prenehala, ker nisem hotela izgledati izkrivljeno. Nisem ponosna na to, da sem šla na lifting,” je še razkrila in pripomnila, da če bi lahko zavrtela čas nazaj, tega ne bi storila.

Foto: Profimedia

V intervjuju je spregovorila tudi o svoji lepotni rutini, ki ni tako glamurozna, kot bi si mislili: “Ne hodim na veliko obraznih neg, tudi za obrazne kreme ne zapravljam veliko denarja, a skrbim za to, da zadostno vlažim svojo kožo, dovolj spim, se gibljem, izogibam se soncu in imam dobre prijatelje, ki me nasmejijo. Tudi smeh je dobra stvar.”

Avtor
Piše

B. G.

Style. Več novic

New Report

Close