Katere terme so vam najbolj ok?
Katere terme so vam najljubše in zakaj? Predvsem slovenske, če pa omenite kake tuje pa tudi ok. Ampak take blizu slovenske meje.
Sprašujem, ker jih bolj malo poznam.
Me pa najbolj zanimajo take, ki imajo tudi plavalni bazen. Recimo v Topolšici, Ptuju vem, da je. Vivat ima celo 50 meterskega, če se ne motim.
Pa, da je poleg plavalnega bazena še kup raznih masažnih bazenov, whirpoolov…
V glavnem kje vam je najbolj fajn? Do sedaj mi je bilo najbolj všeč na Ptuju. Jih pa ne poznam veliko. Aja pa Topolšica. Terme 3000 so mi tudi fajn. IMajo kar veliko masažnih bazenov, čeprav je pa kar gužva.
termovka993, 24.04.2024 ob 08:41
Uf, Rimske mi pa sploh niso všeč. Nič pametnega za plavat. Niti ni nekih ok masažnih bazenov. So pa hudo drage, to pa ja.
Ja tam je bolj mir, ni živahno. Za take bolj skromne samotarske, upokojence, samske. To je pa res. In tudi precej drage, drži.
Sem bila parkrat v Rimskih (živim blizu) pa ja tako za malce namočiti so fajne. So lepo urejene, vse zelo lepo, izjemno čisto pa ja, ni vreščečih otrok, ki ti cvilijo na ušesa ali pa skočijo na glavo :).
Samo meni manjka tam nek plavalni bazen pa tudi kak masažni bazen.
Da ne bo izpadlo, da so slabe :). Samo meni manjkajo določeni stvari tam. Drugače pa ja, nek poseben ambient in če se človek gre predvsem namakat, je fajn, ker ni teh cviličih otrok.
Bile so mi Olimia, dokler jih niso prenovili. Prej je bilo veliko plavalnih površin in si se že nekako izognil otrokom. Sedaj so naredili dva dela, enega posebej za družine z otroki, a otroci so povsod, prestavljati iz bazena v bazen se pa sedaj tudi ne moreš več. Skratka, po prenovi povsem nezadovoljna.in me niti ne mikajo več.
Nam so bile lani všeč Terme Tuhelj, takoj čez mejo na Hrvaškem, nedaleč od Čateža in Dobove. Urejeno, mirno, čisto, lepa okolica, top osebje. V Čatežu smo bili lani, zadeva je iztrošena, razpada marsikaj, ne higienično…. bodo moral precej vložit še, da bo spet nekdanji sijaj, to je postalo preveč množično in jih je prehitelo pomoje.
Laško, Banovci, Rimske je meni bolj za penzionistični oddih, ostalih ne poznam.
Meni so najljubše Terme 3000 v Moravcih. Najbolj so mi poznane in domače. Tudi Olimje mi je zelo všeč, sploh Orhidelija, ki je za odrasle (ni majhnih otrok). Banovci so majhne, luštne terme. Tudi na Ptuju mi je bilo všeč. Na dolenjski konec ne hodim, Žusterno in kompleks v hotelu Histrion v Portorožu sicer poznam, ampak mi tam voda ni dovolj topla.