Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek Katere terme so vam najbolj ok?

Katere terme so vam najbolj ok?

Katere terme so vam najljubše in zakaj? Predvsem slovenske, če pa omenite kake tuje pa tudi ok. Ampak take blizu slovenske meje.

Sprašujem, ker jih bolj malo poznam.

Me pa najbolj zanimajo take, ki imajo tudi plavalni bazen. Recimo v Topolšici, Ptuju vem, da je. Vivat ima celo 50 meterskega, če se ne motim.

Pa, da je poleg plavalnega bazena še kup raznih masažnih bazenov, whirpoolov…

V glavnem kje vam je najbolj fajn? Do sedaj mi je bilo najbolj všeč na Ptuju. Jih pa ne poznam veliko. Aja pa Topolšica. Terme 3000 so mi tudi fajn. IMajo kar veliko masažnih bazenov, čeprav je pa kar gužva.

Dobro jutro.

Če želiš imeti mir, da ni veliko ljudi in lepa narava, so Rimske terme. Lep rimljanski ambient, velik notranji bazen in razne masaže. Sobe so res stilsko lepo opremljene.

Ne vem kako je sicer stanje danes.

 

Uf, Rimske mi pa sploh niso všeč. Nič pametnega za plavat. Niti ni nekih ok masažnih bazenov. So pa hudo drage, to pa ja.

Moravske, Olimia.

Odgovor na objavo uporabnika
termovka993, 24.04.2024 ob 08:41

Uf, Rimske mi pa sploh niso všeč. Nič pametnega za plavat. Niti ni nekih ok masažnih bazenov. So pa hudo drage, to pa ja.

Ja tam je bolj mir, ni živahno. Za take bolj skromne samotarske, upokojence, samske. To je pa res. In tudi precej drage, drži.

Sem bila parkrat v Rimskih (živim blizu) pa ja tako za malce namočiti so fajne. So lepo urejene, vse zelo lepo, izjemno čisto pa ja, ni vreščečih otrok, ki ti cvilijo na ušesa ali pa skočijo na glavo :).

Samo meni manjka tam nek plavalni bazen pa tudi kak masažni bazen.

Da ne bo izpadlo, da so slabe :). Samo meni manjkajo določeni stvari tam. Drugače pa ja, nek poseben ambient in če se človek gre predvsem namakat, je fajn, ker ni teh cviličih otrok.

Rimske na nivoju za pare, Olimia za družine, Vivat super

Nam, ki smo iz dolenjskih koncev, so tudi Dolenjske toplice, Šmarješke t. in Čateške top. fajn. Sploh slednje imajo velik zunanji bazen. V dolenjskih super welnes, šmarješke pa nekaj srednjega… Ja, pa tudi v Laškem je fajn, samo dražje.

. https://youtu.be/hJzjelISRJQ?si=j7fnKa_gAG5Img_d

    Nam je ta družinski špas postal predrag..sicer ga ni čez olimpijske za plavat: Radenci, Žusterna. Za namakat pa vse ostalo.

V Radencih je fajn za plavat? Hvala. Sem ravno o Radencih razmišljala za dvodnevni oddih :).

V dolenjskih toplicah pa sploh še nisem bila, nobenih. Bo treba tudi v tisto smer.

 

Nedavno “zašla” v Krapinske toplice. Bil zelo pozitivno presenečen. Pozimi zagotovo manj od 20 gostov v celotnem kompleksu. Da imaš veliki bazen pravzaprav samo zase :-).

Banja Vrućica, Bosna

Čateske toplice. So pa zelo drage, pa ful je Zagrebcanov tam.

Rimske so top. Mir, nobenih vreščečih otrok, toboganov, špricanja,…

Imajo fantastičen welnes in čudovit arhaičen del za uživanje v dvoje.

Vsako leto si vzameva podaljšan vikend tam. ogromno je možnosti za hojo, degustacije, oglede ali pa razvajanje na nivoju.

Bile so mi Olimia, dokler jih niso prenovili. Prej je bilo veliko plavalnih površin in si se že nekako izognil otrokom. Sedaj so naredili dva dela, enega posebej za družine z otroki, a otroci so povsod, prestavljati iz bazena v bazen se pa sedaj tudi ne moreš več. Skratka, po prenovi povsem nezadovoljna.in me niti ne mikajo več.

 

 

meni so bile tudi moravske super, potem so pa dvignili cene….par let nazaj so hoteli 600 na noč za družino z 2 otrokoma.

Kaj pa Bananovci?

Nam so bile lani všeč Terme Tuhelj, takoj čez mejo na Hrvaškem, nedaleč od Čateža in Dobove. Urejeno, mirno, čisto, lepa okolica, top osebje. V Čatežu smo bili lani, zadeva je iztrošena, razpada marsikaj, ne higienično…. bodo moral precej vložit še, da bo spet nekdanji sijaj, to je postalo preveč množično in jih je prehitelo pomoje.

Laško, Banovci, Rimske je meni bolj za penzionistični oddih, ostalih ne poznam.

Meni so najljubše Terme 3000 v Moravcih. Najbolj so mi poznane in domače.  Tudi Olimje mi je zelo všeč, sploh Orhidelija, ki je za odrasle  (ni majhnih otrok). Banovci so majhne, luštne terme. Tudi na Ptuju mi je bilo všeč. Na dolenjski konec ne hodim, Žusterno in kompleks v hotelu Histrion v Portorožu sicer poznam, ampak mi tam voda ni dovolj topla.

Zagotovo Olimje. Za vse okuse in želje. Notranji in zunanji bazeni za otroke, starejše, družine.

Bivanje v hiškan, apartmajih, hotelih.

Okolica primerna za veliko pohodov in drugih športov.

Edino me moti, da je najnovejši bazen Femily tako zelo izoliran.

 

New Report

Close