Na službeni zabavi sem se napila kot krava in
v svojem življenju sem veliko opazovala in se smejala pijanim ljudem. Ker ne vem kako bi odreagiralo moje telo ,nočem piti. Kaj tu ni jasno?.Sploh nisem pomislila na njihovo mečkanje v wc.ju ampak nasplošno. Videla sem polulane ženske za mizo,pobruhano okrog nje in da ne naštevam. Ja, pokončno grem domov in v svoji okolici sem zelo spoštovana.Več mi pomeni to,kako napijanje.Malo ali veliko.sploh ni važno.
Ti imaš na stežaj odprta vrata v nebesa!
Baba ………opazovala si………se smejala……..OK si en robot! Ena prasi*a – večja od tistih, ki se veselijo in jim (občasno) popustijo zavore. Zakaj sploh hodiš na žure? Aja, da opazuješ!!!
In ti si spoštovana? Kaj pa je to? Da te pozdravijo? Da gredo smrtnoresni mimo tebe? Da utihnejo, ko se pojaviš? Se ti klanjajo?
Ooooooooooo babše prepotentno, kako si v resnici pokvarjena!!!
Ti imaš na stežaj odprta vrata v nebesa!
Baba ………opazovala si………se smejala……..OK si en robot! Ena prasi*a – večja od tistih, ki se veselijo in jim (občasno) popustijo zavore. Zakaj sploh hodiš na žure? Aja, da opazuješ!!!
In ti si spoštovana? Kaj pa je to? Da te pozdravijo? Da gredo smrtnoresni mimo tebe? Da utihnejo, ko se pojaviš? Se ti klanjajo?
Ooooooooooo babše prepotentno, kako si v resnici pokvarjena!!![/quote]
napačno me sodite. Kadar grem s sodelavci ven,grem zato ,da se zabavam.Plešem ,se pogovarjam več kakor drugi. Nisem govorila o mojih sodelavcih ampak o ljudeh,ki sem jih videvala okrog sebe. Smejala sem se tipu,ki ni zadel ključavnico od avta in ne ženski ,ki je bila polulana.Lahko bi me vprašale pa bi vam lepo povedala.Ni treba zgubljat živcev po nepotrebnem.