Kuhate kj,al sam kruh pa salame,sire jeste??
Kuham vsak dan, ker radi dobro jemo in ker mi je kuhanje res užitek in sprostitev. Malo mi je žal, da še ni glavna sezona domače zelenjave, bi si res lahko dala duška zdaj, ko je pač po sili razmer več časa… Je pa sezona regrata in motovilca, ki ju pri nas obožujemo. Pa domač kruh in žemljice so na sporedu in domače testenine imam čas delat… Kuhat golaž čisto počasi, da je res “taprav”, pa za zajtrk, ko se ponavadi mudi, si tudi vzamemo čas za umešana jajčka in kavico. Skratka uživam v kuhanju, trenutno pa kljub temu, da situacija ni rožnata, cenim čas, ki ga imamo na voljo, da smo skupaj. V vsakem slabem je nekaj dobrega. Pa dober tek 🙂
Kuhala sem prej in kuham zdaj. Malo bolj premislim kako kaj porabiti, da bo za dalj časa, pa vseeno dovolj nasitno. Včeraj goveja juha, pečeni piščančji zrezki z gobovo omako in rižem, motovilec. Danes juha od včeraj, iz mesa iz juhe pa narastek v katerem je še nekaj domače zelenjave, pa ostanek riža in dve jajci. Pa regrat. Na srečo imamo vrt in je še nekaj pora, motovilca, kmalu bo solata.