sex po 40
thja…. letos na nudo plaži sem prav opazoval nekaj žensk, starih preko 40, ki so prav dobro zgledale in izžarevale eno tako prikrito erotiko in strast, čisto drugače kot kake najstnice ali dvajsetletnice…
Saj ne rečem, da ni lepo pogledat brhkega mladega dekleta, ampak ob teh štiridesetletnicah sem dobil občutek, da bi se bilo prav zanimivo ljubiti z njimi….
Mogoče bi pa kakšen odkrit pogovor pomagal. Jaz pravim, da je sex tako potreben kot sta kruh in voda za preživetje. Brez tega pač ne gre.
Ko sta podnevi skupaj, ji kaj lepega povej, jo pobožaj. Pa saj si dovolj star, da veš, kako se tej stvari streže. Ženske imajo rade, da jih moški obletavajo. To, da ji za to ni, je kar težko verjeti. Probaj počasi, pa bo šlo. Vztrajnost se izplača.
Stara dovolj, da vem, da ni pametno letati od cveta do cveta. Ne rečem, da katerega ne pogledam, takole izpod čela. In tudi grešne misli imam, vendar partnerja ne varam. Mislim, da niso krivi samo moški, če žena več ne zanima sex. Za to morata biti oba, le da smo ženske premalo aktivne in samo čakamo na napad. To je verjetno v naši naturi, da želimo biti osvajane. Pa saj je tudi pri mlajših tako. Brez osvajanja ne gre! Zato se le potrudi doma, ker se bolj obrestovalo kot pa drugje.
Maila pa ne dam, ker tudi one dam. Ha, ha, ha.
Še en nasvet. Pojdita skupaj sama na morje ali v hribe. Brez otrok in brez problemov iz službe, sama zase. Posvetita se drug drugemu. Povem ti to zažge. Daleč od doma, v hotelski sobi, kjer te ni strah, da te bodo otroci slišali, za okolico te pa ne briga, to sigurno pali. Poskusi in ne bo ti žal. Pa saj ne more biti res, da ji ne bi pasalo. Le pogumno! Želim ti veliko sreče.