Najdi forum

Naslovnica Forum Sex v mestu sex po 40

sex po 40

Imam občutek, da v tem forumu sodelujejo samo mlajši od 40 let.
Nekateri odgovori so tako simpatični, da se kar nasmejem.
Kaj pa starejši od 40 let? So postali resni in dolgočasni?
Dajmo fantje in punce! Ni še čas za obupat!

Najbrž je pa tudi več mladine, ki se na internet priklopi za klepet….

ja, to mi je bil vedno fetiš, kakšno dobro babo mal po 40tem dobr dol dat…
Mogoče mi še rata….

thja…. letos na nudo plaži sem prav opazoval nekaj žensk, starih preko 40, ki so prav dobro zgledale in izžarevale eno tako prikrito erotiko in strast, čisto drugače kot kake najstnice ali dvajsetletnice…

Saj ne rečem, da ni lepo pogledat brhkega mladega dekleta, ampak ob teh štiridesetletnicah sem dobil občutek, da bi se bilo prav zanimivo ljubiti z njimi….

samo ob pogledu teh lepih mladoletnih deklic se tudi meni zazdi, da sem še starejša kot sem že tako in tako.

Se strinjam, ni za obupat. Sama sem šele pri 40 prišla na pravi okus kar se seksa tiče. Poznam svoja čustva in telo, samozavestnejša in bolj sproščena sem, resnično uživam.

eh… ni vse v letih…

Povej kolk si star, ker si zelo zabaven?

trideset in nekaj…

Upam, da te tvoja boljša polovica ceni.

Sem pri 40-tih in me zelo privlacijo in vznemirjajo vrstnice med 40 in 50 letom, a zal,tako jaz kot moji prijatelji opazamo,da se zenam ne da,mlajsih pa je vedno veliko na razpolago.

Skoki

Ne vem, če bo to čisto držalo. Po mojem se tudi moški ulenijo in samo čakajo. V naravi je ponavadi samica oblegana od samca, zato nikar zaspati.

Ja samo v teh letih je lazje pobrati iz mreze kot pa letati za samicami,koliko
si pa ti stara,kaksne izkusnje imas ti,imas mail,te veselijo 40 letniki
Skoki

Nina,imam podobne občutke kot ti in se močno se strinjam s tabo. Imam pa smolo da moji ženi ni več do sexa pri (41)teh letih…!
Pozdrav

Mogoče bi pa kakšen odkrit pogovor pomagal. Jaz pravim, da je sex tako potreben kot sta kruh in voda za preživetje. Brez tega pač ne gre.
Ko sta podnevi skupaj, ji kaj lepega povej, jo pobožaj. Pa saj si dovolj star, da veš, kako se tej stvari streže. Ženske imajo rade, da jih moški obletavajo. To, da ji za to ni, je kar težko verjeti. Probaj počasi, pa bo šlo. Vztrajnost se izplača.

Stara dovolj, da vem, da ni pametno letati od cveta do cveta. Ne rečem, da katerega ne pogledam, takole izpod čela. In tudi grešne misli imam, vendar partnerja ne varam. Mislim, da niso krivi samo moški, če žena več ne zanima sex. Za to morata biti oba, le da smo ženske premalo aktivne in samo čakamo na napad. To je verjetno v naši naturi, da želimo biti osvajane. Pa saj je tudi pri mlajših tako. Brez osvajanja ne gre! Zato se le potrudi doma, ker se bolj obrestovalo kot pa drugje.
Maila pa ne dam, ker tudi one dam. Ha, ha, ha.

Hvala za nasvet 44…teoretično imaš prav, (tako naj bi bilo) tud meni so taki pogovori všeč z žensko ki je za tak pogovor, ampak nimam te sreče…

Še en nasvet. Pojdita skupaj sama na morje ali v hribe. Brez otrok in brez problemov iz službe, sama zase. Posvetita se drug drugemu. Povem ti to zažge. Daleč od doma, v hotelski sobi, kjer te ni strah, da te bodo otroci slišali, za okolico te pa ne briga, to sigurno pali. Poskusi in ne bo ti žal. Pa saj ne more biti res, da ji ne bi pasalo. Le pogumno! Želim ti veliko sreče.

Oglej si internetno stran Hoteli Morje Portorož pod novice. Imajo paket enodnevni pobeg iz rutine. Vikend paket za pare. Sobota in nedelja, 15.500 SIT/osebo/noč. Ponudba do 31/10/04.

:-))))

kar se seksa tiče sploh ne, sem ji čist preveč zahteven perverzen… skratka prej vse najslabše, kot vse najboljše…

… kar se tiče drugih stvari…ma ja, menda me kar ceni, ampak meni bi več pomenlo, če bi me cenla po prvem odstavku :-))))

čist te razumem :-(((

ampak je malo drago in naporno, če jo moraš za vsak seks peljat na izlet, a ne?

(:-P)

aja… al pa bol malo seksaš, pa gre skozi :-)))

Gre za slavnostno otvoritev. Potem gre lažje.

New Report

Close