Adele razgalila dušo in pred znanim voditeljem planila v jok

27. april 2023

Adele razgalila dušo in pred znanim voditeljem planila v jok

27. april 2023
Foto: Profimedia

Adele je bila gostja v zadnji epizodi Carpool Karaoke Jamesa Cordna in mu odprla srce ter se spomnila težkih trenutkov, ki jih je preživela.

V zadnji epizodi Carpool Karaoke je James Corden gostil Adele, med intervjujem pa se je voditelj dotaknil tudi njenega razhoda s Simonom Koneckijem, ki ga je preživljala, ko je bila na šovu nazadnje. Adele se je Jamesu popolnoma odprla in planila v jok ter pokazala, kako zelo je to zanjo še vedno boleča tema, čeprav je zdaj že zdavnaj za njo.

Čeprav se je celoten pogovor začel v veselem tonu, se je razpoloženje kmalu spremenilo, ko je dobitnica grammyja razkrila, da ji je prav James, ki je tudi sam poskušal zadržati solze, pomagal prebroditi najtežje trenutke, ko sta skupaj odšla na dopust.

Foto: Profimedia

Ob tej priložnosti je tudi prvič razkrila, da je vrstico njene pesmi I Drink Wine navdihnil ravno slavni voditelj, ki se je k njej takrat obrnil po nasvet, saj je tudi sam preživljal težko obdobje v življenju.

“Verz je navdihnil pogovor, ki sva ga imela ti in jaz, bil je 4. januar 2020 in bili smo na počitnicah skupaj z otroki …” je začela Adele. “Bili smo na poti domov in moje razpoloženje se je spremenilo in to je bilo prvo leto, ker sem se prvič počutila odgovorno zase, ker sem odrasla. Za razliko od prejšnjega leta, ko sem zapustila Simona, ti in Jules in otroci pa ste bili zaskrbljeni zaradi mene in Angela,” je priznala in planila v jok.

“In vedno si vse delal s humorjem in mi znal reči: ‘Vso srečo s tem!’, karkoli sem si prizadevala. Vedno si bil takšen do mene in se obnašal odraslo. Ti in Julia sta mi vedno svetovala,” je še povedala.

Foto: Profimedia

Adele je tudi priznala, da se je počutila negotovo, ko jo je James vprašal za nasvet in namignil, da ni zadovoljen s svojim življenjem v Ameriki. “Počutila sem se negotovo, ker si se ti počutil negotovo, ker si bil vedno ti tisti odrasel v najinem razmerju vse od mojega 21. leta. In potem sem nekaj tednov kasneje odšla v studio, napisala to pesem in ti jo zapela po telefonu. Spomnim se, da si rekel: ‘Točno tako sem se počutil’,” je razkrila.

 “To je bilo vse, kar sem čutil tisti dan. Bil sem šokiran nad tem, kako ti je uspelo povzeti vse, kar sem čutil o sebi in življenju, in to preliti v verze. To je izjemen privilegij,” pa je v odgovor dejal James.

Avtor
Piše

M. V.

Style. Več novic

New Report

Close