Anne Hathaway je morala med “ogabno” avdicijo poljubiti 10 moških

24. april 2024

Anne Hathaway je morala med “ogabno” avdicijo poljubiti 10 moških

24. april 2024
Foto: Profimedia

To je morala storiti, da bi videli, kakšna je kemija med njo in potencialnim soigralcem.

Priljubljena igralka Anne Hathaway je v nedavnem intervjuju za revijo V razkrila, kako se je počutila na eni od avdicij pred več kot 20 leti.

Producenti filma, v katerem je imela glavno vlogo, so od nje namreč zahtevali, da poljubi 10 moških, od katerih bi lahko eden bil njen potencialni soigralec. S poljubljanjem so hoteli videti, kakšna je kemija med njima.

Foto: Profimedia

A Anne to že takrat ni bilo všeč, vse skupaj se ji je zdelo “ogabno”, je razkrila in dodala, da se je takrat bala, da bi jo označili za “težavno”, kar bi lahko bistveno vplivalo na njeno kariero. Če se igralke v Hollywoodu prime sloves, da je z njo težko delati, začne dobivati vse manj ponudb za delo.

“Rekli so mi: ‘Danes prihaja 10 fantov in ti boš imela glavno vlogo. Ali nisi navdušena nad tem, da se boš poljubljala z vsemi?’ Mislila pa sem si: ‘Je kaj narobe z mano?’ Ker nisem bila navdušena. Zdelo se mi je ogabno.”

Ob tem je pojasnila, da je bilo pred 20 leti v filmski industriji to nekaj povsem normalnega. Zato je tudi ona prošnji ugodila.

Foto: Profimedia

“Bila sem mlada in sem se strašno zavedala, kako enostavno je izgubiti vse, če me označijo za ‘težavno’, zato sem se samo pretvarjala, da sem navdušena, in nadaljevala. To ni bila igra moči, nihče ni hotel biti grozen ali me prizadeti. Bil je le zelo drugačen čas in zdaj vemo bolje.”

Avtor
Piše

Branka Grbin

Style. Več novic

New Report

Close