“Barbie čop” – idealna frizura za svečane priložnosti

06. december 2022

“Barbie čop” – idealna frizura za svečane priložnosti

06. december 2022
Foto: Instagram

Obožujejo ga Kim Kardashian, Ariana Grande, Paris Hilton, Cardi B in mnoge druge zvezdnice.

Odkar so bile objavljene prve fotografije Margot Robbie kot Barbie v težko pričakovanem filmu, se zdi, da je najbolj znana lutka na svetu postala navdih za vse. Barbie estetika se je prikradla v naše omare, pa tudi v lepotne režime, zato je poleg živo roza oblačil in roza ličil, vse bolj priljubljen tudi njen visoki čop, ki je dobil ime “Barbie čop”.

Popolnoma padajoč, a hkrati prefinjen, Barbie čop laska skoraj vsakemu tipu las. Definiran je z visokim čopom s skrito elastiko, zavihanimi konicami in zapeljivim volumnom.

Sedi zelo visoko, na vrhu glave, in predstavlja brezčasen in ikoničen stil, ki že desetletja ne izgine iz mode. Verjetno tudi zato, ker ga je razmeroma enostavno narediti. Vas zanima, kako? Berite dalje.

Foto: Instagram

Kako do popolnega Barbie čopa?

Najprej si umijte lase, dodajte balzam, ki se ne izpira, ter nanesite peno za volumen. Lase razpihajte v vse smeri in jih posušite kot običajno.

Nato jih zgladite in s krtačo za glajenje prilagodite višino čopa. Idealna krtača za takšne čope je tista z najlonskimi vlakni in dlako divjega prašiča.

Foto: Instagram

Na lase dodajte gel ali sprej za lase in jih do potankosti zgladite, medtem ko so dvignjeni. Lase nato spnite do želene čvrstosti. Po celi dolžini las nanesite sprej, nato pa ga skrtačite in konice privihajte s kodralnikom ali ravnalcev.

Zvijte jih od spodaj navzgor do sredine ušesa in nato pustite, da se kodri ohladijo.

Foto: Instagram

Ko so vsi prameni nakodrani, jih pustite vsaj nekaj minut in ponovno popršite z lakom za lase ter skrtačite. Na koncu vse skupaj še enkrat zgladite z glavnikom z drobnimi zobmi in po želji dodajte okrasni trak.

Avtor
Piše

K. F.

Style. Več novic

New Report

Close