BBC: Če obožujete One Direction, vam bodo všeč tudi Joker Out

12. maj 2023

BBC: Če obožujete One Direction, vam bodo všeč tudi Joker Out

12. maj 2023
Foto: Profimedia

Ena vodilnih radijskih postaj v Veliki Britaniji, BBC Radio 1, je Joker Out primerjala z mega uspešnima skupinama 1975 in One Direction.

Joker Out so v Veliki Britaniji vsekakor opozorili nase. Omenili so jih tudi na radijskih valovih ene največjih radijskih postaj na Otoku, BBC Radio 1, kjer so med glavnimi novicami med poročanjem o Evroviziji dejali:

“Če ste oboževalec skupin 1975 in začetkov One Direction, vam bodo morda všeč slovenski Joker Out, ki so najbolje prodajani bend v Sloveniji. Na četrtkovem polfinalnem večeru so ‘razturili’.

BBC Radio 1
Foto: Profimedia

Skupini 1975 in One Direction veljata za izjemno uspešni britanski skupini, člani zdaj že razpadlega benda One Direction pa so postali tudi uspešni solo izvajalci – Harry Styles ne potrebuje posebne omembe.

Če upoštevamo Britance, gredo Joker Out po stopinjah omenjenih bendov, kar pomeni, da jih morda čaka celo mednarodni uspeh.

Fantje Bojan Cvjetićanin (vokal), Kris Guštin in Jan Peteh (kitara), Nace Jordan (bas kitara) in Jure Maček (bobni) bodo s svojo skladbo Carpe Diem v sobotnem finalu tekmovanja za pesem Evrovizije nastopili 24.

Avtor
Piše

B. G.

Style. Več novic

New Report

Close