Beyoncé vstopila v “kavbojsko ero” in nas pustila odprtih ust

16. februar 2024

Beyoncé vstopila v “kavbojsko ero” in nas pustila odprtih ust

16. februar 2024
Foto: Instagram

Beyoncé vstopila v “kavbojsko ero” in nas pustila odprtih ust

16. februar 2024
Foto: Instagram

“Queen B” se je v New Yorku udeležila modne revije svojega 19-letnega nečaka, kjer je presenetila s svojo modno opravo.

42-letno glasbeno ikono so opazili v prvi vrsti modne revije Luar, kjer sta ji družbo delali sestra Solange in njuna mama Tina. Beyoncé je za ta poseben dogodek, na katerem je podpirala svojega nečaka in njegov manekenski debi, oblekla ekstravagantno kantri opravo.

Na sebi je imela mini srebrno obleko v slogu suknjiča, posuto z bleščicami, ujemajoči se kavbojski klobuk in škornje do stegen, s čemer je napovedala vstop v novo glasbeno zvrst – kantri.

Zvezdnica se je okitila še z nekakšnim prosojnim bleščečim šalom, ki si ga je poveznila čez glavo, in videz dopolnila s srebrno torbico in velikimi sončnimi očali.

Vsekakor povsem nov modni stil, ki ga pri zvezdnici do zdaj nismo bili vajeni. Nekako si želimo, da bi raje ostala pri svojih preverjenih modnih opravah, saj nad njenim kavbojskim videzom nismo najbolj navdušeni.

Foto: Spotlight/Launchmetrics

Nam je pa toliko bolj všeč njen nov glasbeni slog. Pevka je namreč napovedala svoj novi album v kantri slogu, ki bo izšel 29. marca in se bo imenoval Renaissance: Act II. Veliko razkritje se je zgodilo med njeno reklamo za Super Bowl prejšnji konec tedna.

Kmalu zatem je luč sveta ogledala tudi prva pesem z albuma Texas Hold ‘Em, ki je v treh dneh na YouTubu zbrala že več kot 3 milijone ogledov.

“V studiu sem že leto in pol. Včasih potrebujem eno leto, da osebno preiščem na tisoče zvokov, da najdem pravega. En refren ima lahko do 200 zloženih harmonij. Kljub temu ni nič podobnega količini ljubezni, strasti in zdravljenja, ki jih čutim v snemalnem studiu. Po 31 letih se počutim enako razburljivo kot takrat, ko sem bila star devet let. Da, nova glasba prihaja!” je povedala svojim oboževalcem, ki so v skladu z njeno “kantri ero” že začeli iz omar vleči kavbojske klobuke, srajce in rutice.

Je na vidiku nov trend kavbojskega dekleta? Prepričani smo, da bo TikTok prevzel s svetlobno hitrostjo!

Avtor
Piše

Kaja Flisar

Style. Več novic

New Report

Close