Bleščeči dodatki za lase kot pika na i prazničnemu outfitu

06. december 2022

Bleščeči dodatki za lase kot pika na i prazničnemu outfitu

06. december 2022
Foto: Boho Headwear

In odlična popestritev male črne oblekice, ki že več let visi v vaši omari.

Če želite za novoletno zabavo zares zasijati, ne potrebujete nove obleke ali vpadljivih čevljev. Namesto tega se odločite za bleščeč naglavni dodatek, ki bo odlično popestril še tako enostavno obleko ali kostim.

Pestro izbiro ponuja oblikovalka lasnih dodatkov Špela Strašek, ki oblikuje pod znamko Boho Headwear. Njena praznična kolekcija je v znamenju sijočih bleščic in prefinjenega žameta, ki bosta dala piko na i prazničnemu outfitu.

Foto: Boho Headwear

Bleščice od glave do pet!

Bleščic ni nikoli preveč, pravi Špela, ki bi bleščeč obroč nadela k bleščeči obleki, čez dan pa ga nosila s črnim puloverjem, črnimi hlačami in bulerji. “Odlično bo videti tudi s preprosto belo srajco, črnimi hlačami in suknjičem,” doda.

Če ne želite biti popolnoma odete v črnino, se raje odločite za temno zelen ali temno rdeč žametni obroč, ki kar kličeta po božičnih praznikih. Skombinirajte ju z obleko v enaki ali črni barvi ter ne pozabite na temno rdečo šminko.

Foto: Boho Headwear

Turban za najbolj pogumne

Tistim najbolj drznim Špela priporoča bleščeč turban, ki bo že na daleč privabljal poglede. “Z njim lahko ustvarite dober Bianca Jagger efekt,” pravi in doda, da si ga sama najraje nadene k preprosti črni slip obleki.

Foto: Boho Headwear

Kaj pa nakit?

Če se odločite za vpadljiv obroč, naj bo nakit čim bolj minimalističen. “Predlagam kakšne preproste uhančke, odlična izbira so majhni biserčki, ki so v skladu z bleščicami v obroču.”

Lahko si nadenete tudi enostavno verižico in nekaj prstanov, vendar pazite, da ne bodo prevladali nad obročem. Ta naj ostane glavni atribut.

Foto: Boho Headwear

Vabljeni na pop-up dogodek v Celje

Boho Headwear praznične dodatke za lase boste lahko v živo videle in preizkusile v četrtek, 8. decembra na ustvarjalnem pop-up dogodku v Celju. V Celjskem domu bodo od 12. do 20. ure poleg njenih, na ogled tudi ročni izdelki drugih slovenskih oblikovalk z različnih področij kreativnega sektorja.

Svoje kreativnost boste lahko izrazili tudi vi – izdelali boste lahko unikatne šopke in venčke ter z njimi obdarili svoje najdražje. Obisk je brezplačen.

Avtor
Piše

Kaja Flisar

Style. Več novic

New Report

Close