Cher je izpolnila svojo veliko željo in postala ... slaščičarka!

07. oktober 2023

Cher je izpolnila svojo veliko željo in postala ... slaščičarka!

07. oktober 2023
Foto: Instagram

Cher je izpolnila svojo veliko željo in postala ... slaščičarka!

07. oktober 2023
Foto: Instagram

S svojim sladolednim tovornjakom bo v različne kraje dostavljala svoj sladoled Cherlato.

Ko je med turnejo po Novi Zelandiji leta 2018 v Aucklandu naletela na slaščičarno Giapo Patisserie in sladoledna genija Gianpaola Graziolija in Annarose Petrucci, se je Cher počutila, kot da je bilo njihovo srečanje usodno, saj je dolgo sanjala o ustvarjanju lastne znamke sladoleda.

Načrtov ji ni prekrižala niti pandemija, zato je dobitnica oskarja, grammyja in emmyja julija letos lansirala Cherlato – lasten tovornjak s sladoledom, ki ga razvaža po ulicah Los Angelesa.

Foto: Instagram

Tako kot vsem nam je Cherin najljubši spomin iz otroštva melodija, ki pomeni le eno – da je naša najljubša sladica prispela na našo ulico.

“Takoj ko sem zaslišala glasbo, sem stekla k mami, ona pa je iz torbice izbrskala potrebnih 15 centov. Potem sem tekla nazaj in kupovala razne stvari. Preprosto oboževala sem sladoled – oboževala sem ga takrat in obožujem ga še danes,” je priznala.

A čeprav je okusila vse, ki jih je imela priložnost poskusiti, priznava, da je noben ni navdušil tako kot Giapov gelato. Tako ji je bil všeč, da se je takoj vrnila po še, nato pa je opazila še njihov umetniški pristop – sladoled postrežejo v prekrasnih zlatih kornetih. Pet let pozneje je sama izdala sladoled, ki ga kupci dobijo v istih okrašenih kornetih, ki so, kot pravi sam Giapo, prav tako briljantni kot ona.

Foto: Instagram

A čudoviti dekadentni zlati korneti niso edina poslastica, ki jo skriva tovornjak Cherlato, v njem lahko najdete tudi Cherin najljubši sladoled ‘Chocolate XO Cher!’, ‘Breakfast At Cher’s Coffee & Donuts’ ter nekaj nenavadnih Giapovih kreacij, kot so ‘SoCal’s Coldest’ Avocado On Toast’ ali ‘Snap Out of It!’, sladoled s kefirjem in kardamomom kot najslajša referenca na film ‘Bewitched by the Moon’, zahvaljujoč kateremu je Cher osvojila oskarja.

Prekrit z zlatim oblakom sladke vate, ki pusti zlat sijaj na ustnicah, je videti naravnost čudovito!

Foto: Instagram

Številni unikatni okusi so poklon bogati in uspešni karieri slavne pevke, glasbeni ikoni pa je najbolj pri srcu ‘Cher’s Mom’s Cheesecake’.

“Moja mama je pripravljala najboljši cheesecake na svetu. Za božič in praznike je vedno naredila dva, čeprav bi si želela, da bi jih naredila še več. Vsakič, ko je kdo prišel k nam na večerjo, sem odrezala en kos in ga shranila v zadnji del hladilnika, ker sem vedela, da ga bo v hipu zmanjkalo. Mama je sicer delala vse vrste slastnih pit – orehove, bučne in jabolčne, a cheesecake je bila absolutna zmagovalec,” se je spominjala.

V sladolednem tovornjaku je lahko pet okusov hkrati, kar pomeni, da se bo ponudba redno ne samo menjavala, ampak tudi razvijala, odvisno od letnih časov, sestavin in odkrivanja novih kombinacij ter želja naročnikov. In ker sta do zdaj nad vsem, kar sta imela priložnost poskusiti, naravnost navdušena, Cher in Giapo že razmišljata o idejah, kako zgodbo nadaljevati tudi izven poletne sezone. Ne glede na to, v kaj se Cherlato razvije, ne dvomimo, da bo navdušenje samo raslo.

Avtor
Piše

Kaja Flisar

Style. Več novic

New Report

Close